Ημερομηνία κυκλοφορίας για το πρώτο Expansion του Blade & Soul

Η NCSoft μετά από λίγους μήνες κυκλοφορεί το πρώτο Expasion για το Blade & Soul, ένα game που έχει αγαπηθεί από πολλούς gamer ανά τον κόσμο.

Για όσους δεν ξέρουν, το Blade & Soul κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στις 19 Ιανουαρίου του 2016, και είναι Free-to-play. Μόλις την πρώτη εβδομάδα έφτασε τους ένα εκατομμύριο παίκτες και μέρα με την μέρα μπαίνουν όλο και νέοι παίκτες με αποτέλεσμα να φτάνει σιγά σιγά τα δύο εκατομμύρια.

Έτσι η NCSoft αποφάσισε λοιπόν, την κυκλοφορία του πρώτου Expansion για το Blade & Soul, στις 23 Μαΐου. Πλέον θα μπορούμε να ανεβάζουμε τους χαρακτήρες μας μέχρι τα 50 Level και το Hongmoon στα 10 Level. Επίσης θα προστεθούν νέες περιοχές όπως την Earthen Realm. Το Silverfrost Mountains θα έχει οκτώ νέα Dungeons, πέντε στο Expert επίπεδο και τρία στο Heroic, και θα παίζουν τέσσερις ως και έξι παίκτες. Περισσότερα πράγματα θα ανακοινωθούν μόλις κυκλοφορήσει το Patch για το Expansion.

Μέχρι τότε πάμε να δούμε το trailer για το νέο Expansion του Blade & Soul:

ΠΗΓΗ: Gamespot

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Nik ''Frikio'' Manda λέγομαι και είμαι gamer από 4 χρονών ! Λάτρης της κονσόλας Playstation και φανατικός του Star Wars !! Πρέπει να βρω ένα φωτόσπαθο κάποια στιγμή.. May the Force be with you, gamers !

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio