Νέος τίτλος για το Call of Duty τον Νοέμβριο ;;

H Activision υποσχέθηκε ένα νέο game για την σειρά Call of Duty από την Infinity Ward, την εταιρεία που δημιούργησε το Ghost και Modern Warface 2 και 3 !

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με το περιοδικό Games TM, θα υπάρξει το Ghost 2 και φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2016. Βέβαια είναι κάπως περίεργο που το περιοδικό επέλεξε ως συνέχεια του Call of Duty, το Ghost 2, καθώς οι δημιουργεί του παιχνιδιού σκεφτόντουσαν να κάνουν κάτι πιο space, αστροναύτες, pew pew κλπ κλπ.

Τώρα το μόνο που έχουμε είναι να περιμένουμε διότι τα Call of Duty κυκλοφορούν περίπου κάθε Νοέμβρη, παρόλα αυτά το Games TM έχει πέσει μέσα και σε άλλες δύο περιπτώσεις, όπως για το Battlefield 5 αλλά και για το Destiny 2 που θα κυκλοφορήσει το 2017 και αναμένεται να βγει ένα αρκετά μεγάλο expansion μέσα στο 2016 για το game που αναφέραμε στο τέλος !

ΠΗΓΗ: Gamezone

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Nik ''Frikio'' Manda λέγομαι και είμαι gamer από 4 χρονών ! Λάτρης της κονσόλας Playstation και φανατικός του Star Wars !! Πρέπει να βρω ένα φωτόσπαθο κάποια στιγμή.. May the Force be with you, gamers !

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio