Φήμες για τις νέες GPU της Nvidia

 

Νέες φήμες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας των πολυαναμενόμενων νέων καρτών γραφικών της Νvidia έχουν κατακλύσει από χθες το internet.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πρώτα στο κορεάτικο site DigitalTimes , το πρώτο μισό του 2016 αναμένεται να αρχίσει η μαζική παραγωγή των καρτών γραφικών νέας γενιάς από πλευράς της nvidia, με παράλληλες δοκιμές αξιοπιστίας τους, ενώ το δεύτερο μισό του 2016 αναμένεται να αρχίσει η διάθεσή τους στην αγορά. Οι νέες κάρτες βασίζονται στην αρχιτεκτονική με τη κωδική ονομασία Pascal”. Υπολογίζεται ότι χάρη σε αυτό τον τύπο μικρο-αρχιτεκτονικής θα είναι έως και 10 φορές πιο γρήγορες σε σχέση με αυτές της παρούσας γενιάς (αρχιτεκτονική “Maxwell”), αν και αυτό μένει να αποδειχτεί στην πράξη.

Για την ώρα δεν είναι γνωστές οι ακριβείς δυνατότητες των νέων καρτών και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν σε ότι αφορά την απόδοση τους σε “πραγματικές” συνθήκες gaming. Όλοι βέβαια ελπίζουμε να είναι αρκετή η ισχύς τους, ώστε πλέον με μια μόνο κάρτα γραφικών να είναι εφικτό το gaming σε 4κ ανάλυση και 60 fps, ακόμα και στους πλέον απαιτητικούς τίτλους. (βλέπε Assassins Creed Unity, The Witcher 3, Fallout 4 κ.α.)

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Γιώργο '' Viperaco '' Ανδρονικίδη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και με το gaming. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το gaming από τότε που κυκλοφόρησε το PS2. Αγαπημένα παιχνίδια είναι η σειρά Call of Duty και το League of Legends.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio