Νέα Overwatch Files μιλούν για έναν Έλληνα Τιτάνα

author image από Kohar | FPS | 0 Comments | 28 Φεβ 2017

Νέα στοιχεία έδωσε η Blizzard όσον αφορά τον νέο Hero στο Overwatch. Τα στοιχεία αυτά μας δείχνουν σημειώσεις της Efi για μια νέα δημιουργία της.

Χτες έγινε ένα σχετικό tweet στο επίσημο προφίλ του Overwatch, που περιλάμβανε μια εικόνα με σημειώσεις της Efi για το νέο της δημιούργημα, κατά πάσα πιθανότατα robot, λέγοντας μάλιστα την φράση «Time to get to work!»

Το σχετικό tweet-εικόνα μπορείτε να το δείτε ακριβώς από κάτω:

 

 

H αλήθεια είναι ότι έχουν ακουστεί πάρα πολλά για νέους Hero που πιστεύουν ότι θα βγουν τώρα, με πιο θερμή την εμφάνιση του Doomfist ως τον 24ό Hero. Αυτό συμβαίνει γιατί στο PTR, και συγκεκριμένα στο Numbani, το γάντι του Doomfist λείπει από το Payload και στην αίθουσα των αφίξεων (spawn των attackers) έχει γίνει μια καταστροφή.

Άλλο που ακούγεται είναι για μια Hero που είναι mech αράχνη και είναι αυτή που προκάλεσε την καταστροφή στο Numbani και έκλεψε το γάντι του Doomfist.

Τώρα ξαναέρχονται οι φήμες για Έλληνα Hero και μάλιστα για Τιτάνα, συγκεκριμένα για τον “Prometheus”. O Προμηθέας ήταν ο Τιτάνας που έκλεψε την φλόγα για να την δώσει στους ανθρώπους και ο Δίας τον τιμώρησε. Με βάση την μυθολογία του Προμηθέα, στην πίστα Ilios, θέλουν την ενέργεια του ήλιου για να δημιουργήσουν διάφορα όπλα.

Τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Ωραίες οι φήμες αλλά νομίζω ότι το πάει πολύ σιγά η Blizzard με αποτέλεσμα να κουράζει.

ΠΗΓΗ: Segmentnext.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio