Νέα Features έρχονται στο Hearthstone: Friendly Challenges, Deck Sharing

Το νέο update έρχεται και η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα τα νέα features που θα συμπεριλαμβάνει.

Φίλοι για πάντα

Τον προηγούμενο χρόνο, το Friendly Feud σου επέτρεπε να ολοκληρώσεις τα quest σου καθώς έπαιζες με τους φίλους σου. Η εταιρία έλαβε αρκετά θετικά μηνύματα και καθώς ο κόσμος ζητούσε ανά καιρούς να βάζουν τη συγκεκριμένη λειτουργία πιο συχνά, αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να γίνει μόνιμη. Πλέον θα μπορείς να ολοκληρώνεις τα quest σου σε φιλικά duels πράγμα που διευκολύνει αρκετά και τους καινούριους παίχτες.

 

hearthstone-friends-forever

 

Deck Sharing

Τέλος πια η ταλαιπωρία των screenshots. Πολύ σύντομα θα μπορείτε να αντιγράφετε και να μοιράζεστε τα decklist σας απλά με μια «αντιγραφή» και μια «επικόλληση».

 

deck-copying

 

-Πως δουλεύει όλο αυτό; :

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν ολοκληρώσεις το decklist σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα απλό κλικ στο πορτρέτο του ήρωα σου (όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα) και να επιλέξεις την επιλογή copy. Όταν πλέον έχεις αντιγράψει το deck σου, αυτό αποθηκεύεται αυτόματα στο clipboard. Εάν προσπαθήσεις να κάνεις επικόλληση αυτό που αντέγραψες σε ένα text έγγραφο, θα εμφανίζεται κάπως έτσι:

decklist-text-document

 

Ο κωδικός που βρίσκεται μέσα στο πράσινο περίγραμμα χρησιμοποιείται σε περίπτωση που θες να μοιραστείς τη λίστα σου με τους φίλους σου σε κάποια συνομιλία ή ακόμα και στα social media. Σε περίπτωση που θες να χρησιμοποιήσεις εσύ κάποια λίστα που σου έστειλαν είτε είδες και σου άρεσε τα πράγματα είναι επίσης απλά. Εφόσον έχεις αντιγράψει τον αντίστοιχο κωδικό, την στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί για να φτιάξεις μια καινούρια λίστα, το Hearthstone αναγνωρίζει αυτόματα αν έχεις κάποιο έγκυρο κωδικό στο clipboard σου. Έτσι σου δίνει την επιλογή να δημιουργηθεί το deck σου σύμφωνα με τη λίστα που έχεις αντιγράψει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να προσθέσεις τις κάρτες μία μία από δω και στο εξής κάθε φορά που θες να αντιγράψεις μια λίστα που είδες σε κάποιο site.

-Τι συμβαίνει όταν δεν διαθέτω όλες τις κάρτες που χρειάζεται;

Σε περίπτωση που δεν διαθέτεις όλες τις κάρτες που περιέχει η λίστα που αντέγραψες δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Οι κάρτες που ήδη έχεις θα τοποθετηθούν κανονικά και οι υπόλοιπες θα εμφανίζονται όπως όταν χρησιμοποιείς το deck recipe. Εάν χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια το Hearthstone θα σε βοηθήσει να τις αντικαταστήσεις εμφανίζοντας σου προτεινόμενες κάρτες αντικατάστασης.

 

Τα νέα features θα είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και όλοι είμαστε ανυπόμονοι να δοκιμάσουμε τις καινούριες αλλαγές.

[Πηγή: Battle.net]

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio