Νέα features στο Career Mode του Fifa 17

author image από Tolis | More | 0 Comments | 14 Αυγ 2016

Επιτέλους ήρθε η ώρα να δούμε κάποιες μεγάλες αλλαγές στο Career Mode του FIFA. Τα τελευταία χρόνια το Career Mode είχε γίνει επαναλαμβανόμενο με ελάχιστες αλλαγές. Φέτος εκτός από το τεράστιο καινούργιο Story Mode που θα υπάρχει, θα δούμε και πολλές αλλαγές στο απλό Career Mode!

Πρώτα έχει αλλάξει το Total Club Management, δηλαδή οι διάφοροι τρόποι που μπορεί ο manager να διαχειρίζεται την ομάδα του. Θα υπάρξουν νέα objectives που θα πρέπει να ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις προτεραιότητες της ομάδας. Πλέον κάθε ομάδα θα έχει την δικιά της προσωπικότητα όπου θα μας λέει πόσο μεγάλη θα είμαι η επίτευξη τον στόχων της ομάδας. Μετά έχουμε νέα χαρακτηριστικά όπως το promotion νέων παικτών,αγώνες για άνοδο στην κατηγορία,συμβόλαια για κορυφαίους παίκτες και άλλα!

Επίσης έχουμε Financial Settings δηλαδή θα μπορούμε να διαχειριζόμαστε τα οικονομικά της ομάδας και το Club Worth το πόσο αξίζει η ομάδα.

Τέλος για πρώτη φορά στο Career Mode θα έχουμε την ικανότητα να αλλάξουμε την εμφάνιση στον μάνατζερ που θα διαχειριζόμαστε,θα υπάρξουν 11 διαφορετικές επιλογές

Παρακολουθήστε κάποια Screenshots για όσα αναφέρθηκαν:

Fifa 17 1

fifa 17 2

fifa 17 4

fifa 17 4

fifa 17 5

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε