Νέα όπλα θα μπουν στους Test Servers του PUBG

Με post στην επίσημη σελίδα στο facebook, ανακοινώθηκαν τα νέα όπλα που πρόκειται να τεσταριστούν. Καιρός ήταν να μπει και κάποιο καινούριο όπλο στο PUBG, έτσι δεν είναι?

Ένα από τα νέα όπλα είναι το DP-28 που θα μπορείς να το βρείς οπουδήποτε στο Island of Erangel. Το πυροβόλο όπλο Degtyaryov ή DP-28 είναι ένα «ελαφρύ» πολυβόλο (lite machine gun). Ο γεμιστήρας του είναι 7.62 × 54mmR σε σχήμα από «ταψί» και δέχεται 47 σφαίρες. Το συγκεκριμένο, χρησιμοποιήθηκε κυρίως από τη Σοβιετική Ένωση περίπου το 1928.

Το δεύτερο όπλο θα το βρίσκεις μόνο στα κόκκινα Care Packages Exclusive (drops). Το Steyr AUG (Armee-Universal-Gewehr—»universal army rifle«) είναι ένα αυστριακό ένα bullpup assault rifle που χρησιμοποιείται και από το NATO. Ο γεμιστήρας του είναι 5.56 × 45mm και παίρνει 30 σφαίρες. Ωστόσο αν υπάρξουν slots για attachments, ίσως το Extended Mag να δέχεται 42-45 σφαίρες. Δεν γνωρίζουμε όμως πόσα attachments θα δέχεται μέσα στο game. Το συγκεκριμένο όπλο σχεδιάστηκε στη δεκαετία του 1960 από τον Steyr-Daimler-Puch και κατασκευάζεται τώρα από τη Steyr Mannlicher GmbH & Co KG στην Αυστρία.

Σε κάθε περίπτωση να διευκρινιστεί ότι αυτά τα δύο όπλα θα είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ στα Test Server του PUBG. Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς, σίγουρα όμως κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. Όλοι ανυπομονούμε να τα δούμε κάποια στιγμή στα Public Servers, εώς τότε θα αρκεστούμε σε αυτά που υπάρχουν.

ΠΗΓΗ: PUBG Facebook

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio