Νέα τεχνολογία «Nose Control» αναπτύσσεται σιγά σιγά στην Ασία

Μια νέα τεχνολογία προσπαθούν να τελειοποιήσουν οι Ασιάτες, με την οποία θα μπορείτε να χειριστείτε το smartphone σας αγγίζοντας την μύτη σας. Απ’ότι φαίνεται στο παρακάτω βίντεο το Nose Control, όπως ονομάζεται, ενδέχεται να βγει και σε έκδοση για τον υπολογιστή. Όταν κάποια στιγμή μπει στην αγορά για τον καταναλωτή.

Φαίνεται, ότι μέσω «έξυπνων γυαλιών», θα καταγράφονται οι κινήσεις γύρω από την μύτη και θα μεταφέρονται μέσω του ενσωματωμένου Bluetooth στον σκελετό, απευθείας στο smartphone. Για παράδειγμα, μπορείτε σπρώχνοντας την μύτη σας προς τα δεξιά να αλλάζει τραγούδι ή ακόμα και να το σταματήσετε τρίβοντάς την.

Δείτε παρακάτω το βιντεάκι που εξηγεί το concept των γυαλιών:

Το Nose Control φαίνεται να είναι μια αρκετά ευέλικτη και χρήσιμη σκέψη. Ωστόσο, σίγουρα δεν θα φαίνεται ωραίο να πιάνουμε όλοι τις μύτες μας, στον δρόμο, στο αμάξι ή οπουδήποτε έχει κόσμο. Φανταστείτε όμως, πως θα ήταν αν γινόταν μόδα αυτό και όλοι χρησιμοποιούσαμε το Nose Control σε περίπου 5-10 χρόνια; Με την πρώτη σκέψη, είναι ήδη αρκετά γελοίο…

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio