Νέα για το Bayonetta μέσα από το «Πρωταπριλιάτικο» παιχνίδι του

author image από Katri | News | 0 Comments | 03 Απρ 2017

1η Απριλίου… Ανοίγεις όπως κάθε μέρα το Steam αλλά κάτι δεν είναι όπως παλιά. Ίσως είναι τα sales, ίσως είναι όμως και το γεγονός ότι είδες για πρώτη φορά τον τίτλο Bayonetta στο PC. H Platinum κυκλοφόρησε στο Steam ανήμερα της Πρωταπριλιάς ένα 8μπιτο castlevania-like παιχνιδάκι με πρωταγωνίστρια την Bayonetta το οποίο είναι fully playable και free-to-play.

 

 

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως στα achievements του παιχνιδιού υπάρχουν στοιχειά το οποία οδηγούν σε ένα teaser page της Sega το οποίο υποδηλώνει (πιθανόν) νέα για τη σειρά Bayonetta. Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό; Καινούργιο exclusive παιχνίδι για το Nintendo Switch, κυκλοφορία του Bayonetta 2 και στις υπόλοιπες κονσόλες; H μήπως το πολυαναμενόμενο PC port του πρώτου παιχνιδιού για το PC;

Στην teaser σελίδα μπορούμε να δούμε στο background μια από τις promo φωτογραφίες του πρώτου Bayonetta άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι μετά το 8-Bit Bayonetta υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε την σειρά και στα PC. Άλλωστε αν μιλάγαμε για κυκλοφορία στις κονσόλες, ένα τέτοιου είδους teaser στο Steam δεν θα είχε κανένα νόημα. Μένει να περιμένουμε κάποιες ώρες για να μάθουμε περί τίνος πρόκειται!

 

bayonetta

 

Τι πιστευετε;

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio