Μια ξεχωριστή φιγούρα για την Tracer του Overwatch

Είστε fans της Tracer; Του Overwatch; Μήπως φαν των μικροσκοπικών chibi φιγούρων; Αν ναι, τότε πρέπει σίγουρα να τσεκάρετε την νέα Nendoroid Tracer, που αποκαλύφθηκε κάποιες μέρες πριν από τις εταιρείες Blizzard και Good Smile Company. Μόλις δέκα εκατοστά ψηλή, η φιγούρα είχε αρθρώσεις που βοηθάνε στο να αναδημιουργήσει κινήσεις, ενώ μαζί της περιλαμβάνονται διάφορα ανταλλάξιμα κομμάτια και όπλα, όπως και ένα εφέ μπλε κεραυνού που παραπέμπει στην ικανότητά της ονόματι Blink.

Όσον αφορά τα Nendoroids, αυτά είναι μάρκα φιγούρων, οι οποίες θυμίζουν λίγο τις Funko, αλλά σε αντίθεση με αυτές, είναι πιο ευέλικτα και μπορούν να αλλάξουν πόζα, ενώ επίσης προσφέρουν και εναλλακτικές εκφράσεις προσώπου. Υπάρχουν πάνω από 500 Nendoroids συνολικά και κυρίως απεικονίζουν χαρακτήρες από anime, manga και Ιαπωνικά παιχνίδια όπως το The Legend of Zelda και το Resident Evil. Η Tracer είναι το πρώτο Overwatch Nendoroid.

H Nendoroid Tracer είναι διαθέσιμη προς προπώληση (με τιμή που τσούζει λίγο) στα ψηφιακά καταστήματα της Blizzard και της Good Smile Company.

Πιστεύετε πως θα έχουμε και άλλα Overwatch Nendoroids; Αν ναι, ποια;

 

(Please, Mama Blizzard, I need a Reaper one!)

 

tracernendoroid

 

Πηγή: pcgamer.com

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio