Μετά την “ηρωϊκή” πτώση του Riot Sanjuro, έφυγε το ban του Tyler1

Έπειτα από ban που είχε “φάει” πριν 2 χρόνια από την Riot Games, επιστρέφει στο Twitch την Δευτέρα ο Tyler1.

 

Οι λόγοι που είχαν οδηγήσει στο ban του Tyler1, ήταν αρνητική συμπεριφορά και λεκτική βία, intentional feeding, account sharing/purchasing κλπ. Παρόλαυτά και προς τιμήν του, ο δημοφιλής streamer, φρόντισε όσο διήρκησε το ban, να δει τι θέλει, να μάθει καλύτερα τον εαυτό του και να βελτιωθεί. Τον Νοέμβριο μάλιστα, συγκέντρωσε αρκετούς γνωστούς παίχτες/streamers και έκανε ένα tournament aka Tyler1 Championship Series, όπου σε αυτό οι παίχτες έπαιξαν μεταξύ τους. Το συγκεκριμένο stream, συγκέντρωσε χιλιάδες viewers και το feedback ήταν θετικό.

 

 

Σημαντικό ρόλο στην άρση του ban ήταν και η συμπάθεια που προκλήθηκε όσον αφορά το πρόσωπο του Tyler1, όταν πριν λίγο καιρό ο πρώην Rioter Aaron Rutledge (Riot Sanjuro), μίλησε άσχημα για τον streamer κάτι που οδήγησε στην έξοδο του από την Riot Games και την ίδια εταιρεία στο να απολογηθεί .

Αυτό που περιμένουμε να δούμε, είναι αν η αλλαγή που έχει κάνει ο Tyler1 είναι αληθινή και πώς θα αξιοποιήσει επαγγελματικά την φήμη και την υψηλή δημοτικότητα του.

#DemComeBacks

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio