Μειώσεις προσωπικού για την Telltale Games

Η Telltale Games, εταιρία ανάπτυξης παιχνιδιών όπως το Tales From the Borderlands και The Walking Dead, ανακοίνωσε πως προχωρά σε μείωσεις προσωπικού. Συγκεκριμένα μιλάμε για μεγάλη μείωση καθώς περίπου το 25% των εργαζομένων αποδεσμεύθηκαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί, 90 εργαζόμενοι αποδεσμεύτηκαν, ενώ το προσωπικό της Telltale Games, ήταν 400 άτομα μέχρι σήμερα. Η εταιρία απο την πλευρά της αναφέρει, πως » Οι αποδεσμεύσεις των εργαζομένων δεν έχουν να κάνουν με την εξαιρετική δουλειά τους στην Telltale Games, αλλά είναι μέρος αναδιοργάνωσης της εταιρίας«. Απο την πλευρά του ο CEO της Telltale Games, Peter Hawley δήλωσε πως «η βιομηχανία έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε δημιουργώντας λιγότερα αλλά καλύτερα προϊόντα, με μια μικρότερη ομάδα ανάπτυξης«.

Η είδηση για μειώσεις προσωπικού στην Telltale Games έρχεται να προστεθεί στις αρνητικές ειδήσεις αυτής της περιόδου μετά το κλείσιμο της Runic και Motiga απο την Perfect Worlds.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio