Μεγαλύτερη απήχηση είχε ο τελικός League of Legends απ’ ότι ο τελικός του NBA!

author image από Katri | MOBA | 0 Comments | 22 Ιούν 2016

O φετινός τελικός του NBA ήταν ένας από τους πιο δυνατούς των τελευταίων 18 ετών από άποψης θέασης σύμφωνα με την New York Times με περίπου 31 εκατομμύρια θεατές την ώρα που γινόταν η μάχη ανάμεσα στους Cavaliers και τους Golden State Warriors.

Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να φτάσει την θέαση του τελικοί του LCS του League of Legends οπού πάνω από 36 εκατομμύρια fans είδαν τους Koo Tigers απέναντι στους SK Telecom φέτος στο Βερολίνο.

Τα τελευταία 10 λεπτά του τελικού του NBA κατάφεραν να αποσπάσουν πάνω από 44.5 εκατομμύρια θεατές το οποίο είναι απολύτως αποδεκτό λόγω του ότι το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και χάρις στα τρίποντα του Lebron James. Στην ίδια φάση του τελικού του LCS ο μεγαλύτερος αριθμός σύγχρονων θεατών ήταν 14 εκατομμύρια.

Πρακτικά βλέπουμε ότι πολλοί από τους θεατές που μέχρι σήμερα έβλεπαν τελικούς αθλημάτων έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται και για τα esports και αυτό φαίνεται στα ποσοστά θεατών αλλά και παικτών των εκάστοτε παιχνιδιών που αυξάνονται κάθε χρόνο κατά 10%.

Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει η μοίρα για τα esports για το 2017; 😀

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio