Μεγάλη χρονιά για το PS4 το 2016

Το 2015 ήτανε μια υπέροχη χρονιά όσον αφορά τα games για το PS4 όμως οι οπαδοί της Sony είναι λίγο παραπονεμένοι.Στις αρχές του 2015 βγήκαν τα Bloodborne, Order 1886 και λίγο αργότερα το κυκλοφόρησε και το Until dawn.Μετά όμως από αυτά τίποτα το σημαντικό δεν κυκλοφόρησε.Ωστόσο το 2016 θα είναι η καλύτερη χρονία για την Sony όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρία.

Πολλά και διάφορα παιχνίδια θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα στο event Playstation experience που θα λάβει μέρος στο San Francisco στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.Υπάρχουν πολλές εκδοχές για το τι παιχνίδια θα ανακοινωθούν, παρακάτω όμως θα δούμε τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες της Sony.

Demon’s Souls Remastered for PlayStation

demons-souls-1024x576

Πρωτοκυκλοφόρησε το 2009 για το PS3 και έιναι απο τα καλύτερα παιχνίδια.Το παρακάτω Tweet ίσως να σημαίνει και την άφιξη του Demon Souls 2

God of War 4

God-of-War-4-1-1024x640Οι fans περιμένουν το God of war 4 πως και πως.Πίσω στην φετινή Ε3 όλοι περίμεναν πως η Sony θα τελείωνε την παρουσίαση της με αυτό το παιχνίδι όμως η εταιρεία προτίμησε να κυκλοφορήσει το Uncharted 4 αντί για αυτό.Ένας λόγος που η Sony ίσως ανακοινώσει το God of war στο Playstation experience είναι αυτός.Οτι ίσως θελήσει να κλείσει την χρονιά με μια ανακοίνωση βόμβα.Ένας άλλος λόγος είναι αυτό το GIF που κυκλοφορεί.

 

PS2 emulation

PlayStation-2-1024x576

Νωρίτερα φέτος η Sony είχε ανακοινώση τον προσομοιωτή παιχνιδιών του PS2 στο PS4.Παρόλα αυτά δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για το πώς θα λειτουργεί και ελπίζουμε να ανακοινώσουν πληροφορίες και μαζί την έναρξη της εφαρμογής.

Υπάρχουν ακόμα 2 παιχνίδια τα οποία η Sony προβλέπεται να ανακοινώσει όμως δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για αυτά.Περισσότερα μετά το event.

ΠΗΓΗ:SEGMENTNEXT.COM

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio