Μεγάλες αλλαγές στο esports κομμάτι του Hearthstone

 H Blizzard αποφάσισε να κάνει σημαντικές αλλαγές προκειμένου, να εξελίξει το esports κομμάτι του Hearthstone.

 

Ο λόγος για το Hearthstone Masters System. Το νέο σύστημα έχει ως στόχο να αναγνωρίζει και να υποστηρίζει τους top players του παιχνιδιού, όπου αφιερώνουν πολύ χρόνο σε αυτό και σημειώνουν σημαντικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο επίσημο site της εταιρείας, θα υπάρχουν τρία tiers, με ανάλογα rewards.

Το Tier του κάθε παίχτη, θα καθορίζεται από το σύνολο των πόντων στα τρία HCT seasons. Οι παίχτες πρέπει θα πρέπει να φτάσουν κάποιους συγκεκριμένους πόντους για να μπουν στα συγκεκριμένα tiers ή για να διατηρήσουν την θέση τους σε αυτά. Το Status των level, θα επαναϋπολογίζεται την τελεταία ημέρα της κάθε HCT season, αυτό σημαίνει πως ότι έχει κερδίσει ο κάθε παίχτης θα διαρκεί τέσσερις μήνες.

 

Hearthstone Championship Tour

Όπως έγινε γνωστό στην συγκεκριμένη ανακοίνωση, με το νέο έτος θα γίνει streamlining του Hearthstone Championship Tour, με σκοπό οι παίχτες που θα αγωνιστούν να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για καλά αποτελέσματα. Πρόκειται να δούμε σημαντικές βελτιώσεις στο qualification system και εκτός των άλλων θα δούμε περισσότερα Tour Stops.

Qualification Improvements

Κάθε HCT season θα έχει έναν αριθμό πόντων ως στόχο, ο οποίος θα γίνεται γνωστός λίγο πριν την έναρξη της season. Όλοι οι παίχτες που θα φτάσουν τους συγκεκριμένους πόντους, θα μπορούν να παίξουν στα seasonal Playoffs. Οι παίχτες θα μπορούν να συγκεντρώσουν πόντους από events που θα λαμβάνουν χώρα σε όλα τα regions, ενώ θα παίζουν στα Playoffs της χώρας που μένουν.

Ο στόχος για την Season 1 είναι οι 45 πόντοι και αυτό ισχύει για όλα τα regions.

Οι στόχοι για την season που ακολουθεί θα ανακοινωθούν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της. Οι πόντοι θα αλλάζουν κατά την διάρκεια του έτους για κάθε region. Το HCT Last Call qualifying player, πλέον μετονομάζεται σε Regional Points Leader. Σε αυτό θα μπορούν οι παίχτες να πάρουν invitation για το HCT World Championship και οι κορυφαίοι παίχτες του κάθε region, θα παίρνουν χρηματικά έπαθλα.

Επίσης θα κάνει την εμφάνιση του το Hearthstone Challengers, στο οποίο θα περνούν οχτώ παίχτες στα Playoffs της κάθε season. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι ένα combo από online cups και Tavern Hero Qualifiers. Τα Online cups μετονομάζονται σε Challenger Cups, ενώ το Tavern Hero Tournament θα λέγεται Challenger Finals. Τα Tavern Hero Qualifiers, είναι το κλειδί που θα οδηγεί τους παίχτες στα Challenger Finals. Το Hearthstone Challengers, αφορά τους παίχτες που έχουν δεν έχουν προκριθεί στα Playoffs για τρεις συνεχόμενες HCT seasons.

Hearthstone Competitive Points

Αλλάζει ο τρόπος που συγκεντρώνουν οι παίχτες. Κι η επίσημη πρώτη γίνεται από τον Ιανουάριο.

Οι τρεις HCT για το 2018 είναι:

  • Season 1 – Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος
  • Season 2 – Απρίλης, Μάϊος, Ιούνιος, Ιούλιος
  • Season 3 – Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος

Επίσης δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως για πρώτη φορά, η Blizzard δείχνει πως δίνει σημασία στους οργανισμούς που διατηρούν ομάδες στο Hearthstone. Από την δεύτερη Season του 2018, θα δίνονται χρηματικά έπαθλα στους παίχτες που θα βρίσκονται στο top 10 Hearthstone teams την κάθε HCT season. Οι ομάδες θα μπορούν να επιλέγουν τρεις παίχτες που θέλουν να τις εκπροσωπήσουν. Στο τέλος της κάθε season οι ομάδες που βρίσκονται στο Top 10 των Pro Team Standings Leaderboard θα εισπράτουν έπαθλα βάσει των συνολικών seasonal πόντων που θα έχουν οι τρεις παίχτες της κάθε ομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το PDF

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio