Μένει μόνος του ο XPeke στο roster της Origen

Άλλοι δυο παίκτες δήλωσαν την αποχώρηση τους από την ομάδα του XPeke, Origen σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook. Ο Yoo “NaeHyun” Nae-hyun και ο Jacob “Cinkrof” Rokicki, το mid lane και ο jungler της ομάδας είναι οι τελευταίοι που αποχωρούν από την διάσημη ομάδα του EU LCS αφήνοντας έτσι μόνο τον XPeke στο roster.

Μετά την αποχώρηση των Erik “Tabzz” van Helvert και Max “Satorius” Günther ήταν θέμα χρόνου η διάλυση και τα tryouts θα αρχίσουν σύντομα για τη δημιουργία της νέας ομαδας της Origen για τα Challenger Series του EU.

H Origen πρόσφατα είχε λάβει πρόστιμο για $11,000 για παραβίαση γερμανικών νόμων περί απασχόλησης, κάτι το οποίο δημιούργησε προβλήματα στην πληρωμή των παικτών. Ο Maurice “Amazing” Stückenschneider, ο προηγούμενος jungler της ομάδας με post του στο Facebook δήλωσε τη δυσαρέσκεια του για το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα και την μεταχείριση που είχαν οι παίκτες κάτι το οποίο συνέβαλλε στην κακή εικόνα της ομάδας προς στο κοινό της.

Αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το νέο roster της Origen, το οποίο θα πρέπει να απαρτίζεται από πολύ καλούς παίκτες για να τα καταφέρει στα Challenger Series. Παρ’ όλα αυτά θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από ένα καλό roster για να σταματήσουν οι κακές γλώσσες και να δημιουργηθεί μια “ανθρωπινή ατμόσφαιρα” στο εσωτερικό της ομάδας.

 

Πηγή: Dotesports

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio