Λεπτομέρειες για τα επερχόμενα novel του Bleach

 

[UPDATE 10/12]: Διέρρευσε και το cover του Bleach: WE DO knot ALWAYS LOVE YOU:

 

bleach-we-do-not-always-love-you

 

[8/12]: Περισσότερες πληροφορίες έχουμε για τα δύο επερχόμενα novels για το Bleach από το Weekly Shonen Jump. Τα novels θα είναι γραμμένα από τους Makoto Matsubara και Ryohgo Narita (Baccano!, Durarara!!).

 

Bleach: WE DO knot ALWAYS LOVE YOU

 

Ο Matsubara γράφει το novel Bleach: WE DO knot ALWAYS LOVE YOU, το οποίο εστιάζει στη γαμήλια τελετή του Renji και της Rukia στη Soul Society. Το novel θα κυκλοφορήσει στις 27 Δεκεμβρίου. Επίσης, ο Matsubara είχε γράψει και το Bleach: The Death Save The Strawberry, το οποίο δημοσίευσε η Shueisha το 2012.

 

the_death_save_the_strawberry

Bleach: The Death Save The Strawberry, 2012

 

Το novel του Narita εστιάζει στον Shuhei Hisagi. Ο Shuhei πρέπει να δώσει μια καινούργια μάχη, αφού το μυστήριο που άφησε πίσω του ο Kaname Tosen έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Η ιστορία θα περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για τις τέσσερις noble families, τον Soul King, τους Arrancar και τους Fullbringers. Το novel θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Ο Narita έχει γράψει και τα novel Bleach: Spirits Are Forever With You, τα οποία δημοσίευσε η Shueisha το 2012.

 

spiritsforever154343

Bleach: Spirits Are Forever With You, 2012

 

Πηγή: Anime News Network

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για League of Legends, video games και animanga. Αγαπημένα της video game series είναι τα Assassin's Creed και Tomb Raider, και αγαπημένο της anime το Bleach.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio