Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το Outlast 2!

author image από Rukia | News | 0 Comments | 30 Οκτ 2015

 

 

Η Red Barrels κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το Outlast 2!

Ενώ η συνέχεια του τρομακτικού horror game Outlast θα περιλαμβάνει νέο χειρισμό και νέους χαρακτήρες, παράλληλα χαρακτηριστικά από το original game θα ξανασυναντήσουμε και στο δεύτερο game, όπως την κάμερα νυχτερινής όρασης.

«Καμία σύγκρουση δεν είναι ποτέ μόνο μαύρο ή μόνο άσπρο. Αλλά όταν έρθει η στιγμή, οι νικητές θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος ήταν σωστός και ποιος λάθος. Ποιος είναι καλός και ποιος κακός», λέει ο Philippe Morin, συν-ιδρυτής της Red Barrels.

«Η ανθρώπινη φύση μας σπρώχνει σε ακραία περιστατικά βίας και διαφθοράς, τα οποία δικαιολογούμε από μια θεϊκή έμπνευση και μια υπόσχεση του παραδείσου που θα έρθει. Το horror εξυψώνεται μέσα από την απόγνωση και την τυφλή πίστη. Το Outlast 2 θα τεστάρει την πίστη σας, ωθώντας τους παίκτες σε ένα μέρος όπου το να τρελαθείς είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις».

«Έχουμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και ανυπομονώ να σας πω όλους τους τρόπους με τους οποίους πρόκειται να κάνουμε τους παίκτες του Outlast 2 να υποφέρουν», πρόσθεσε ο συν-ιδρυτής David Chateauneuf.

Στο review του Outlast από το IGN, ειπώθηκε ότι: «Το Outlast μπορεί να σταθεί περήφανα ως ένα μοναδικό τρομακτικό survival horror game.

Σε αντίθεση με πολλά μοντέρνα horror games, θυμίζει ότι τα πιο τρομακτικά τέρατα είναι εκείνα που δε μπορείς να σκοτώσεις, αλλά πρέπει να ξεφύγεις από αυτά, και αυτό δημιουργεί μία εξαιρετικά ανατριχιαστική ατμόσφαιρα η οποία σε καθιστά ανυπεράσπιστο ενάντια σε πολλά καλά τοποθετημένα jump scares. Ενοχλητικές επιλογές design και αναγκαστικές στιγμές επανάληψης έχουν ένα κακό συνήθειο να χαλάνε τη διάθεση, αλλά ανάμεσά τους υπάρχει μια εμπειρία που είναι πιο τρομακτική από ποτέ.»

Το Outlast 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 για PC, Playstation 4 και Xbox One.

Πηγή: ign.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.