Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4

 

Η Bandai Namco έβγαλε το νέο trailer του Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 σήμερα το οποίο δείχνει κάποια από τα νέα feature του παιχνιδιού τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά.

 

 

Στο trailer μπορούμε να δούμε μερικά από τα νέα mechanics του παιχνιδιού καθώς και features και χαρακτήρες οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στο νέο παιχνίδι. Από τα πιο αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως θα μπορείτε να αλλάξατε χαρακτήρα real time ανάλογα με την περίσταση και θα λειτουργεί παρόμοια με το σύστημα που υπήρχε στο Marvel vs Capcom.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα featuers θα είναι το νέο Linked Awakening mode το οποίο θα επιτρέπει σε όλους τους χαρακτήρες να είναι στο awakening mode την ίδια στιγμή.

Κάθε χαρακτήρας θα έχει την δική του κρυφή τεχνική, η οποία θα είναι διαφορετική ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε στο παιχνίδι την ώρα που θα την κάνετε και θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το περιβάλλον για να αλλάξετε το πως οι επιθέσεις σας θα χτυπήσουν τον αντίπαλό σας.

Το Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, θα έχει και το κλασσικό adventure mode το οποίο θα περιέχει και πλήρες character customization και online multiplayer.

Τέλος, το full demo θα είναι διαθέσιμο στις 17 Δεκεμβρίου, 2015 για Xbox One και PS4 και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου, 2016.

 

Source: Forbes

Image Source: Naruto Videogames

 

Kohar over and out!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio