Κυκλοφόρησε ο Gul’dan στο Heroes of the Storm

author image από Kohar | MOBA | 0 Comments | 13 Ιούλ 2016

Ο Gul’dan κυκλοφόρησε επισήμως και στην Ευρώπη σήμερα και η παρουσίασή του έγινε με ένα τρέιλερ το οποίο μπορεί να προμηνύει περισσότερους ήρωες από το WoW universe στο μέλλον!

 

 

Ας δούμε τις ικανότητές του:

Gul’Dan

Trait

(D) Life Tap – Όταν το ενεργοποιεί θυσιάζει ένα μέρος του Health του και παίρνει 25% του maximum Μάνα του. Ο Gul’dan δεν κάνει regenerate το Mana του.

Basic Abilities

(Q) Fel Flame – Απελευθερώνει ένα κύμα φλόγας σε κώνο μπροστά του και κάνει ζημιά σε όλους τους εχθρούς από τους οποίους περνάει.

(W) Drain Life – Κάνει Drain την ζωή ενός εχθρού για 3 δευτερόλεπτα, κάνοντας ζημιά στον στόχο του και heal στον Gul’dan για κάθε δευτερόλεπτο που κάνει channel.

(E) Corruption – Προκαλεί τρεις εκρήξεις shadow energy σε μια ευθεία, τα οποία προκαλούν ζημιά για κάθε εχθρό που πετυχαίνει σε διάρκεια 6 δευτερολέπτων. Μπορεί να γίνει stack μέχρι 3 φορές.

Heroic Abilities

(R1) Horrify – Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, προκαλεί ζημιά και κάνει Fear σε όλους τους αντίπαλους Ήρωες στην περιοχή για 2 δευτερόλεπτα.

(R2) Rain of Descruction – Ο Gul’dan κάνει summon μια βροχή από μετεωρίτες σε μια πολύ μεγάλη περιοχή για 7 δευτερόλεπτα. Κάθε μετεωρίτης προκαλεί ζημιά σε μια μικρή περιοχή

 

Ολόκληρα τα Patch notes μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

 

Kohar over and out!

Source: Battle.Net

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio