Κι έτσι απλά ήρθε η Brigitte στο Overwatch

Κατά την διάρκεια της BlizzCon, είχαμε δει ένα πολύ όμορφο video, που αφορούσε τον Reinhardt. Εκεί είδαμε μια πολύ όμορφη ιστορία και την συζήτηση που είχε με την Brigitte.. Η αλήθεια είναι πως πολλά μάτια δάκρυσαν εκείνες τις ημέρες.

 

 

 

Από εκείνη την ημέρα, πολλές συζητήσεις έγιναν στην κοινότητα του Overwatch, που κατέληγαν στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι θα βλέπαμε στο παιχνίδι, σύντομα την Brigitte. Έτσι λοιπόν εχτές το βράδυ η Blizzard, επιβεβαίωσε το κοινό της και η κοπέλα εμφανίστηκε στον PTR.

 

 

 

  • Ονομάζεται Brigitte Lindholm και είναι 28 μηχανικός στο επάγγελμα, ενώ η δράση της λάμβανε χώρα στο Gothenburg της Σουηδίας.
  • Είναι η μικρότερη κόρη του Torbjörn Lindholm και από τα πρώτα του παιδιά που έδειξαν ενδιαφέρον για την μηχανική. Σε αντίθεση με τον πατέρα της, που φημιζόταν για τα περίφημα όπλα που κατασκεύαζε, εκείνη είχε επικεντρωθεί στον εξοπλισμό που αφορούσε την προστασία του πολεμιστή.
  • Αν και αρχικά είχε σκοπό να αφοσιωθεί στην μηχανική, όλα άλλαξαν όταν ο νονός της Reinhardt Wilhelm, της γνωστοποίησε την απόφαση του, να αποδώσει δικαιοσύνη έπειτα από τα γεγονότα που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε. Εκείνη ήταν και η καθοριστική στιγμή, που η Brigitte, αποφάσισε να τον ακολουθήσει.
  • Σκοπός της ήταν να βοηθάει τον Reinhardt με τον εξοπλισμό του. Στην συνέχεια όμως αποφάσισε πως πρέπει να πολεμάει στο πλευρό του, προκειμένου να τον προστατεύει. Έτσι ο νονός της, την εκπαίδευσε στην μάχη και πλέον μάχονται πλάϊ – πλάϊ.

 

 

  • Η Brigitte, είναι Support με ειδικότητα στο armor. Μπορεί να πετάει Repair Packs για να θεραπεύει τους συμμάχους της ή να τους θεραπεύει αυτόματα, όταν κάνει damage με το Flail. Το Flail, μπορεί να χτυπήσει αρκετούς στόχους ή να κάνει stun έναν αντίπαλο με το Whip Shot that stuns an enemy at range. Έχει το Barrier Shield, το οποίο της δίνει defense όσο επιτίθεται σε αντίπαλους με το Shield Bash. Η ultimate ικανότητα της, είναι το Rally, το οποίο της δίνει ένα προσωρινό speed boost of speed και ταυτόχρονα δίνει μακράς διάρκειας armor, σε όλους τους κοντινούς συμμάχους της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε εδώ

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio