Καθυστέρηση της κυκλοφορίας του The Last Guardian (ξανά)

author image από Katri | News | 0 Comments | 12 Σεπ 2016

Πονεμένη ιστορία έχει γίνει πλέον η κυκλοφορία του The Last Guardian.

Το διάσημο παιχνίδι που περιμένουν οι fans εδώ και πολλά χρόνια ενώ επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου, αναβάλλεται ξανά. Αυτή τη φορά η ημερομηνία κυκλοφορίας του μεταφέρεται για τις 7 Δεκεμβρίου exclusively για το Playstation 4 στην Ευρώπη εκτός από το το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία (στις οποίες θα κυκλοφορήσει στις 9 του ίδιου μηνα).

Σύμφωνα με τον Shuhei Yoshida της Sony η απόφαση για την καθυστέρηση ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά λόγω κάποιων bugs που παρουσιάστηκαν στα τελευταία στάδια του development, έπρεπε να γίνει.

Τέλος ο Yoshida αναφέρει:

«Our development continues to push itself to the fullest and we look forward to revealing new content towards the launch.

«We appreciate your continued support.»

Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά που μετακινείται η κυκλοφορία του The Last Guardian, μιας και  από το 2007 που ανακοινώθηκε σαν τίτλος έχει ακυρωθεί, ανακοινωθεί ξανά και καθυστερήσει αρκετές φορές.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio