Τι φέρνει ο Ιούνιος στο World of Warcraft;

Μπήκε και ο μήνας Ιούνιος και μαζί του φέρνει πληθώρα δραστηριοτήτων για τους παίχτες του World of Warcraft.
Είτε είστε λάτρεις του PVP είτε του PVE, η Blizzard φρόντισε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος αυτό το μήνα. Πάμε όμως να δούμε όλα τα in-game events χρονολογικά. Are you hyped yet?


 

DARKMOON FAIRE
[4 – 10 Ιουνίου]

darkmoon-faire

Άλλο ένα Darkmoon Faire για τον μήνα Ιούνιο με πολλά δώρα. Γνωρίστε τον Silas Darkmoon και τον θίασο του. Παίξτε παιχνίδια που δοκιμάζουν το μυαλό σας και δείτε τα εξωτικά αξιοθέατα από τις τέσσερις γωνιές του Azeroth και ακόμα  παραπέρα!


GET YOUR CLASS MOUNT!

[6 Ιουνίου]

get-your-class-mount

Πουλήστε μούρη όπου πηγαίνετε με το καινούριο σας class mount. Επισκεφθείτε το Class Hall σας, είναι εκεί και σας περιμένει.

 


THOUSAND BOAT BASH
[6 – 8 Ιουνίου]thousand-boat-bash

 

Οι κάτοικοι του Azeroth πραγματικά χρειάζονται ένα διάλειμμα. Χιλιάδες σκάφη θα είναι διαθέσιμα για ράφτινγκ στον Azeroth. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία έτσι ώστε να διασκεδάσουμε και να ξεχάσουμε για λίγο τη συνεχή απειλή της Burning Legion.


WORLD QUEST BONUS EVENT
[ 7 – 13 Ιουνίου]world-quest-bonus-event

 Καθ’όλη τη διάρκεια αυτού του event, θα κερδίζεις extra reputation όταν ολοκληρώνεις τα World Quests στα Broken Isles.

LEGION PVP SEASON 3 ENDS
[14 Ιουνίου]

legion-pvp-season-3-ends

Η τρίτη PVP σεζόν του Legion τελειώνει στις 13 Ιουνίου. Είσαστε έτοιμοι για την επόμενη;


PVP BRAWL: PACKED HOUSE
[14 – 20 Ιουνίου]

pvp-brawl-packed-house

Με σιγουριά το πιο μάχιμο PVP! Στο Packed House, πραγματικά δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά, καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις όχι 2, όχι 3, ούτε 5, αλλά 15 αντιπάλους σε αυτό το 15vs.15 Arena battle.


Tomb of Sargeras Raid Unlock
[21 Ιουνίου]tomb-of-sargeras

Στις 21 Ιουνίου ξεκλειδώνετε το raid: Tomb of Sargeras και καλείστε να αντιμετωπίσετε τους τελευταίους εχθρούς, πριν σφραγιστεί η πύλη διαπαντώς, και να εμποδίσετε την πρόσβαση του Burning Legion στον Azeroth. Από τις 21 Ιουνίου λοιπόν σε πρώτη φάση, θα μπορείτε να παίξετε και να αγωνιστειτε σε normal και heroic δυσκολία. Από τις 28 Ιουνίου και μετά θα είναι διαθέσιμη και η Mythic δυσκολία καθώς ανοίγει και το πρώτο Wing-Gates of Hell στο Raid Finder.


MISTS OF PANDARIA TIMEWALKING DUNGEON EVENT
[ 21-27 Ιουνίου]

mists-of-pandaria-timewalking-dungeon-event

Κατά τη διάρκεια αυτού του event, οι παίχτες που είναι από level 91 και πάνω έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα  special Timewalking Dungeon. Θα έχετε την ευκαιρία να ξανά επισκεφθείτε τα παλιά dungeons του Mists of Pandaria. Μην σας ανησυχούν τα χαμηλών level loot που θα κερδίζεται όταν σκοτώνετε κάποιο boss, κατά την έξοδο σας από το dungeon θα συνειδητοποιήσετε πως είναι ότι πρέπει για το level σας.


BATTLEGROUND BONUS EVENT
[21 – 27 Ιουνίου]

battleground-bonus-event

Από τις 21 εώς και τις 27 Ιουνίου, τυχαία Battlegrounds θα σας επιβραβεύουν με πολύ περισσότερο Honor. Glory awaits in the fields of battle!


MIDSUMMER FIRE FESTIVAL
[21 Ιουνίου – 4 Ιουλίου]

midsummer-fire-festival

To Midsumer Fire Festival είναι ένα εποχιακό event και μας καλεί να γιορτάσουμε την πιο καυτή σεζόν του χρόνου. Όπως αναφέρουν είναι μια εποχή αγάπης και γιορτής. Διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες και είναι παρόμοιο με το Lunar Festival. Μπορείτε να κερδίσετε κάποια αρκετά χρήσιμα buffs όπως και πολλά παιχνίδια για να ενισχύσετε τη συλλογή σας.


LEGION DUNGEON EVENT
[28 Ιουνίου – 4 Ιουλίου]

legion-dungeon-event

Δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν κρατιούνται. Αυτό το event καταρρίπτει την ελληνική παροιμία μιας και καθ’όλη τη διάρκεια του event σε κάθε final boss, στα dungeon του Legion, θα κερδίζετε ένα extra item.


PVP BRAWL: TEMPLE OF HOTMOGU
[28 Ιουνίου – 4 Ιουλίου]

aj81vbv0ljfp1495482417320

Πάρτε μέρος στο the Temple of Kotmogu και απολαύστε ένα γρήγορο match. Μία ολοκαίνουρια εμπειρία όπου οι παίχτες θα μπορούν να πετάνε το Orb of Power στους συμπαίχτες τους σε ένα παιχνίδι εν ονόματι «η καυτή πατάτα».  Προσέξτε όμως, μπορεί να διαθέτουν debuff όποτε διαλέξτε προσεχτικά σε ποιον θα την πετάξετε.

 


 

Πάμε για ψάρεμα;

 

  • qiraji_guardlingΟι συλλέκτες των pets σίγουρα θα κυκλώσουν την ημερομηνία 21 Ιουνίου στα ημερολόγια τους καθώς θα ξεκινήσει να εμφανίζεται ξανά το Qiraji Guardling. Θα μπορείτε να το  βρείτε και να το πιάσετε στο Silithus μέχρι και στις 23 Σεπτεμβρίου.

 

  • Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να ξεχυθείτε σε λίμνες, ωκεανούς και θάλασσες και να ψαρέψετε. Το Raw Summer Bass θα είναι διαθέσιμο να το ψαρέψετε και ταυτόχρονα να καταφέρετε να ολοκληρώσετε το The Oceanographer achievement το οποίο απαιτεί να πιάσετε 31 διαφορετικά θαλασσινά ψάρια.

 

  • Ψάχνετε να δροσιστείτε αλλά δεν πολύ-συμπαθείτε το νερό; Σκίστε τους ουρανούς με το Rocfeather Skyhorn Kite στο Highmountain και νιώστε το κρύο αεράκι στο πετσί σας. Θα χρειαστεί αρκετό περπάτημα βέβαια για να αποκτήσετε αυτό το παιχνίδι αλλά αξίζει ο κόπος. Για να το φτιάξετε θα χρειαστεί να βρείτε ένα Derelict Skyhorn Kite, ένα Shimmering Roc Feather, ένα  Delicate Roc Feather, και τέλος ένα Gleaming Roc Feather από treasure chests οπουδήποτε στο Highmountain. Αφού καταφέρετε να μαζέψετε όλα τα απαραίτητα κομμάτια, μπορείτε να πέσετε από την κορυφή του Highmountain (ή από οπουδήποτε αλλού) και να χαζέψετε από ψηλά τα Broken Isles.

 

Ο μήνας Ιούνιος θα είναι αρκετά γεμάτος και είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι με αυτό. Τι θα φέρει άραγε ο μήνας Ιούλιος; Ποιο event αναμένετε περισσότερο; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio