Θα καθυστερήσει το Open Beta του Fable Legends

 

Όπως γνωρίζαμε από τις ανακοινώσεις της Lionhead Studios, το Fable Legends θα έμπαινε σε Open Beta τώρα μέσα στις διακοπές.

Τελικά, με ανακοίνωση της εταιρείας αυτό δεν θα γίνει καθώς έπειτα από feedback από το closed beta, η Lionhead αποφάσισε να μετακινήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας για την άνοιξη του 2016.

 

 

Σε σχετική ανάρτηση της Lionhead λέει ότι:

«Το Fable Legends προχωράει πολύ καλά και είναι αρκετά διασκεδαστικό. Παρόλα αυτά πιστεύουμε πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την διάρκεια του closed beta και να συνεχίσουμε να ακούμε το feedback των παιχτών μας να προσθέσουμε νέα features και να βελτιώσουμε το παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει πως το Open Beta δεν θα ξεκινήσει όπως είχε ανακοινωθεί μέσα στις διακοπές. Καταλαβαίνουμε πως αυτό μπορεί να απογοητεύσει αρκετούς από εσάς που δεν παίζετε το παιχνίδι ήδη αλλά θα θέλαμε να σας πούμε το γιατί.»

 

Η Lionhead παραδέχτηκε ανοιχτά πως δεν περίμενε το Fable Legends να έχει τόσο μεγάλη απήχηση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο χρόνος για το development να αυξηθεί ακόμα περισσότερο από το χρονικό διάστημα που είχε προγραμματίσει η εταιρεία αρχικά.

Αντίθετα με τα άλλα Fable τις σειράς, το Fable Legends θα είναι free to play και η Lionhead έχει πολλές βλέψεις πως το παιχνίδι θα κρατήσει για τουλάχιστον 10 χρόνια μένοντας ενδιαφέρον και μοντέρνο με πολλά μελλοντικά DLC.

 

Kohar over and out!

SourceFable Legends

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio