Η Vivo γίνεται επίσημος χορηγός των Παγκοσμίων Κυπέλλων 2018-2022

H Vivo ανακοίνωσε ότι υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με τη FIFA και θα είναι επίσημος χορηγός των τουρνουά, καλύπτοντας δύο κύκλους. Η συνεργασία ξεκινά με το Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2017 στη Ρωσία, μετά την κορυφή του ποδοσφαίρου – το Παγκόσμιο Κύπελλο το επόμενο καλοκαίρι. Η συμφωνία θα καλύψει επίσης το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ και το συναρμόδιο του Κύπελλο Συνομοσπονδιών ένα χρόνο νωρίτερα.

 

gsmarena_000

 

Κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, το λογότυπο της Vivo θα εμφανίζεται σε διαφημιστικές πινακίδες, εισιτήρια για τις εκδηλώσεις και φυλλάδια. Η εταιρεία υπόσχεται επίσης να ξεκινήσει ένα μοναδικό smartphone, που αποτελεί το ενδιαφέρων σημείο, που θα «προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους φίλους του ποδοσφαίρου».
Μαζί με τη συμφωνία, όλο το προσωπικό της FIFA υποχρεούται να χρησιμοποιεί Vivo smartphones όσο τρέχουν τα τουρνουά.
Η Vivo συνεχίζει με το επιθετικό μάρκετινγκ και την τοποθέτηση της μάρκας, με στόχο την ενίσχυση της διεθνούς αναγνώρισης. Η συμφωνία αυτή είναι η τρίτη σημαντική για την εταιρεία, αφού έγινε ο χορηγός τίτλου και της ινδικής Premier League. Επιπλέον, υπέγραψε και μια στρατηγική συνεργασία με το NBA China. Η Vivo μάλιστα κατάφερε να καλέσει τον Stephen Curry ως πρεσβευτή για το Vivo Xplay 6.
Ωστόσο, το κομμάτι των smartphones που μας απασχολεί, φαίνεται ότι είναι αρκετά καλό. Κάποια από τα Vivo smartphones είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα όπως το X9X9 Plus, X7, Y66, Y67, Y55 και το Blu Vivo XL. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 230€ έως και περίπου 600€. Σε θέμα design μοιάζουν αρκετά με το design της Samsung και συγκεκριμένα με το J5. Ωστόσο κάποιες συσκευές δείχνουν και σαν μοντέλα της Huawei. Από άποψης αποδοτικότητας φαίνεται ότι έχουν πάρει σχεδόν όλες οι συσκευές καλές κριτικές, ενώ μερικοί ανέφεραν ότι είναι καλύτερα smartphones από τα αντίστοιχα των γνωστών εταιριών.
Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονούμε να δούμε το project smartphone για τα παγκόσμια κύπελλα. Η Vivo δείχνει τρομερό ενδιαφέρων στην αγορά της Ευρώπης. Έχει βάλει στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας και ίσως τα καταφέρει με το νέο smartphone.
ΠΗΓΗ: GSMarena
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio