Η Virtual Bundesliga, στον δρόμο για το FIFA eWorld Cup™ 2018

Η Virtual Bundesliga, είναι πλέον γεγονός και θα ενταχθεί στο FIFA 18 Global Series με στόχο το FIFA eWorld Cup™ 2018.

 

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της Bundesliga International, η Virtual Bundesliga aka VBL, έχει ξεκινήσει τις δραστηριότητες της εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα η κίνηση αυτή να μην αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη για όσους γνώριζαν.

Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιοι θα εκπροσωπήσουν την VBL στο EA SPORTS FIFA 18 Global Series Playoffs, προκειμένου να τους δούμε στο FIFA eWorld Cup 2018 τον Αύγουστο. Τα τελικά της VBL, θα πραγματοποιηθούν στο Γερμανικό Football Museum στο Dortmund από 31 Μαρτίου έως 1 Απριλίου και οι νικητές του Xbox One και του PlayStation 4, θα πάρουν spot για τα Global Series Playoffs, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του FIFA eWorld Cup champion.

Όπως δήλωσε ο Todd Sitrin (Senior Vice President και General Manager of the Competitive Gaming Division της EA): «Επεκτείνουμε το σύστημα του the EA SPORTS FIFA Global Series και η συνεργασία μας με την VBL, αυξάνει τα μεγέθη του κόσμου που θα παρακολουθήσει και θα λάβει μέρος στην λίγκα. Leagues όπως η VBL κάνουν ανταγωνιστικό το FIFA, πράγμα που σημαίνει πως εκατομμύρια παίχτες παγκοσμίως, μπορούν να έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την αγαπημένη τους ομάδα έστω μία φορά ή ως φαν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συνδεθούν με τις ομάδες.»

Από την πλευρά του ο Dominik Hahn (Head of Licensing της Bundesliga International), ανέφερε πως: «Η Virtual Bundesliga, έχει γίνει πολύ δημοφιλής στους παίχτες του EA SPORTS FIFA και πλέον αποτελεί ένα μέσο σύνδεσης των παιχτών με την Bundesliga. Έχοντας μια πολύ πετυχημένη season, είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να δούμε το πώς θα μεγαλώσει ο ανταγωνισμός μέσω της VBL. »

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio