Η Ubisoft ανακοινώνει το Assasin’s Creed: Syndicate!

author image από Katri | News | 0 Comments | 13 Μαΐ 2015

 

 

 

Πολλά Fanboys περίμεναν τη μέρα που θα ανακοινωθεί το Release Date του νέου Assasins Creed. Μετά τα  teasers των τελευταίων ημερών η Ubisoft ενημερώνει το Syndicate θα είναι διαθέσιμο σε Playstation 4 και Xbox One στις 23 Οκτωβρίου αλλά η version για το PC θα έρθει λίγο αργότερα το φθινόπωρο χωρίς να επιβεβαιώνει το πότε.

 

o2PjMsbHu0Tx.878x0.Z-Z96KYq

 

Το καινούργιο Assasin’s Creed θα τοποθετείται στο Λονδίνο, τη Βικτωριανή εποχή κατά τη διάρκεια του 1868 και ο χάρτης υπολογίζεται ότι θα είναι 30% περίπου μεγαλύτερος από αυτόν του Παρισιού στο Unity. Πρωταγωνιστές θα είναι δυο δίδυμα αδέρφια o Jacob και η Evie Frye, οι οποίοι θα είναι και οι δυο playable δίνοντας όμως περισσότερο playtime στον αδερφό (περίπου 75% της ιστορίας).  Η απόφαση τους αυτή να συμπεριλάβουν γυναίκα ως Playable Character, έρχεται με την ανακοίνωση ότι θα υπάρχουν και γυναίκες εχθροί, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει η Ubisoft σε παλιότερους τίτλους του παιχνιδιού. H τελευταία φορά που η Ubisoft χρησιμοποίησε γυναίκα ως κύριο χαρακτήρα στη σειρά ήταν στο Assasins Creed III: Liberation για το PS Vita.

Assassins-Syndicate

 Μαθαίνουμε ότι στο gameplay θα δούμε χαρακτήρες της Παγκόσμιας Ιστορίας, τον Κάρολο Δαρβίνο και τον Κάρολο Ντίκενς. Άλλο ένα στοιχείο στο Assasins Creed: Syndicate είναι η δυνατότητα ο παίκτης να δημιουργεί μεγάλες συμμορίες για «σαματά» στις γειτονιές κάτι το οποίο δεν είδαμε στο Unity. Επίσης αντίθετα με τον προηγούμενο τίτλο το Syndicate θα έχει εναλλαγή μέρας-νύχτας in-game. Από βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο με gameplay του νέου παιχνιδιού ιδιαίτερη σημασία θα έχουν οι άμαξες τις οποίες ο παίκτης θα μπορεί να οδηγήσει για να καταδιώξει τους αντιπάλους του. Τέλος να αναφέρω ότι η εταιρία απέκλεισε την πιθανότητα του multiplayer kai co-op play.

Assassins_Creed_Syndicate_Cart_Race

Θα υπάρχουν τέσσερις συνολικά special editions του παιχνιδιού που θα περιέχουν extra αποστολές, season pass, φιγούρα (του Jacob να υποθέσουμε) και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα. Το pre-order του Syndicate θα περιέχει την exclusive αποστολή «The Darwin & Dickens Conspiracy Mission».

To Trailer και το official walkthrough του Assasins Creed: Syndicate

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio