Η THQ Nordic εξαγόρασε την Experiment 101

To studio Experiment 101, developing studio πίσω από το Biomutant, εξαγοράστηκε ολοκληρωτικά από την THQ Nordic. Η THQ Nordic ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες η publishing εταιρία του Biomutant. Από ότι φαίνεται όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.


Το studio Experiment 101 είχε συνταχθεί το 2015 από τον Stefan Ljungqvist που προηγουμένως αποτελούσε μέλος του Avalanche Studios, developer του Just Cause.

Συγκεκριμένα η THQ Nordic, προχώρησε σε ολοκληρωτική εξαγορά του μετοχικού κεφαλαίου της Experiment 101 καθώς και του τίτλου που ετοίμαζε, Biomutant. Η Experiment 101 είναι το τέταρτο studio που προστίθεται στο Σουηδικό δυναμικό της THQ Nordic μαζί με τα Mirage Game Studios, Foxglove Studios & Pieces Interactive.

Το Biomutant είναι ένας από τους τίτλους που μας είχε τραβήξει την προσοχή τον Αύγουστο, στην Gamescom. Ένα open world action-rpg που πατάει στο post-apocalyptic setting. Ήταν δύσκολο να μην λατρέψουμε αυτό που είδαμε στο παρακάτω βίντεο:

Η THQ Nordic δεν έχει αποκαλύψει για την ώρα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Biomutant, παρ’ όλα αυτά όμως έχει υποσχεθεί πως θα μας αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες μέσα στο 2018. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως η THQ Nordic δεν είναι η αμερικάνικη THQ που μας έρχετε στο μυαλό. Η Nordic, όταν έκλεισε η THQ το 2012, ένα απο τα πολλά πράγματα που αγόρασε από την THQ ήταν το όνομα με αποτέλεσμα, το 2016, να μετονομαστεί. Έκτοτε αυτοαποκαλείται THQ Nordic.


To Biomutant θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 & Xbox One και η διανομή στην Ελλάδα θα γίνει απο την Enarxis Dynamic Media.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio