Η Team Spirit επιστρέφει στην Dota 2

Είναι γεγονός ότι από τον Αύγουστο η Team Spirit, είναι χωρίς ομάδα στο παιχνίδι Dota 2.

 

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο οργανισμός ετοιμάζει την επιστροφή του, μιας και πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε το νέο CIS roster. Η νέα ομάδα αποτελείται από τους:

  • Stanislav «Bzz» Glushan
  • Bohdan «Iceberg» Vasylenko
  • Olexandr «DkPhobos» Kucheria
  • Artsion «fng» Barshak
  • Ivan «VANSKOR» Skorokhod

Απο τους παίχτες, μόνο ο Iceberg είχε παίξει στην ομάδα των Spirit, όταν η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ( Rejects ), υπέγραψε με τους Spirit, το 2015. Εκείνη την χρονική περίοδο, η ομάδα γνώρισε την μεγαλύτερη της επιτυχία, που δεν ήταν άλλη από την πρόκριση στο Shanghai Major, όπου εκεί ηττήθηκε στον πρώτο γύρο των playoffs, από την compLexity Gaming.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίχτες, ο fng ήταν μέλος της Virtus.pro και αποχώρησε από την ομάδα τον Ιούνιο προκειμένου να αγωνιστεί με την φανέλα των Vega Squadron. Όταν η ομάδα απέτυχε στον στόχο που είχε, δηλαδή την πρόκριση The Boston Major, αποχώρησε.

Από την άλλη ο πρώην offlaner των VP, DkPhobos, έχει καιρό να παίξει σε κάποια ομάδα, ενώ ο Bzz, που πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα του 2016 στους Fantastic Five, δεν γνώρισε κάποια σημαντική επιτυχία, όσο βρισκόταν εκεί. Τέλος, ο VANSKOR, έχει περάσει από σημαντικές ομάδες, όπως για παράδειγμα οι: Prodota Gaming, Avengers, Rebels και FlipSid3 Tactics.

 

https://twitter.com/Team__Spirit/status/809442915600699393

 

Γεγονός είναι, ότι οι παίχτες διψούν για κάποια διάκριση και επιτυχίες. Το θέμα είναι, αν θα το πετύχουν, οπότε το μόνο που μένει, είναι να περιμένουμε να δούμε πώς θα τα πάνε.

 

ΠΗΓΗ: The Score eSports.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio