Η Riot προσθέτει «ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ» στα Runes

Η προετοιμασία για την Preseason, έχει ξεκινήσει κι όπως όλα δείχνουν οι παίχτες του League of Legends, θα πονέσουν με τις αλλαγές.

 

Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση , οι αλλαγές που περιμένουμε να γίνουν στα runes, θα είναι αρκετά μεγάλες και σημαντικές. Ένα πρώτο δείγμα, είναι το meteor. Σύμφωνα με την περιγραφή που θα υπάρχει κάτω από το rune, «Κάνοντας damage σε έναν αντίπαλο με κάποιο από τα abilities σας, θα φεύγει κι ένας μετεωρίτης προς την κατεύθυνση αυτή.»

Έχοντας εντοπίσει σημαντικές αδυναμίες στο σύστημα των masteries/runes, η Riot, έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγές στα masteries και τώρα ασχολείται με το κομμάτι των runes. Οι αλλαγές στο σύστημα είναι σημαντικές και όπως όλα δείχνουν το σύστημα των runes, θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι.

Runes 1

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σελίδα της Riot

Όταν δημιουργείτε μια σελίδα στο νέο σύστημα Ρούνων, πρέπει να πάρετε μερικές αποφάσεις. Η πιο σπουδαία από αυτές είναι ο βασικός σας Δρόμος, για τον οποίο έχετε πέντε επιλογές. Οι Δρόμοι αυτή τη στιγμή ονομάζονται Κυριαρχία, Έμπνευση, Ακρίβεια, Μαγεία και Αποφασιστικότητα αλλά σίγουρα μπορεί να αλλάξουν.

Ο Δρόμος που θα επιλέξετε θα σας δώσει κάποιες θέσεις στις οποίες μπορείτε να βάλετε ρούνους, και για την κάθε θέση, θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ τριών ή τεσσάρων ρούνων που υπάρχουν αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο Δρόμο. Η πιο δυνατή από τις θέσεις αυτές ονομάζεται θέση Θεμελιώδους Ρούνου.

runes 2

Ο βασικός δρόμος θα σας δώσει επίσης ένα μικρό πλεονέκτημα στα στατιστικά που θα σας βοηθήσει να δείτε τις διαφορές στην αίσθηση και στον τρόπο παιχνιδιού του ήρωα σας. Για παράδειγμα, η Ακρίβεια μπορεί να δίνει ένα μικρό μπόνους στην Ταχύτητα Επίθεσης.

Μόλις διαλέξετε τον βασικό σας Δρόμο, θα πρέπει να επιλέξετε μερικούς Ρούνους από έναν δευτερεύοντα Δρόμο.

Από τον δευτερεύοντα Δρόμο σας, θα μπορείτε να επιλέξετε δύο από τις μη θεμελιώδεις θέσεις και μετά να πάρετε έναν ρούνο από κάθε θέση. Εξακολουθείτε να πρέπει να επιλέξετε και τις δύο δευτερεύουσες θέσεις από έναν μόνο Δρόμο, οπότε δεν είναι ακριβώς λίγο από όλα.

Οι Ρούνοι αυτοί σας βοηθούν να ορίσετε τους δικούς σας στόχους και να καθορίσετε το στυλ παιχνιδιού σας. Εδώ έχουμε μερικές επιλογές ρούνων από τον Δρόμο Αποφασιστικότητας που μπορεί να δημιουργηθούν μέσω του βασικού ή του δευτερεύοντα Δρόμου σας:

Γρήγορη Υπενθύμιση: Σας δείχνουμε πρώιμα στοιχεία που είναι υπό εξέλιξη οπότε μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε χαζά ονόματα, προσωρινές τιμές και αστεία εικονίδια που είναι ΠΟΛΥ πιθανόν να αλλάξουν!

Επίθεση νωρίς ή Αντοχή για μετά; Μπορεί να έχετε έναν αντίπαλο στη λωρίδα τον οποίο σκέφτεστε πώς θα αντιμετωπίσετε, είτε επειδή θέλετε να τον πιέσετε πιο έντονα ή επειδή θέλετε να επιβιώσετε τις πρώτες αψιμαχίες όταν έχετε μειονέκτημα. Ή μπορεί να έχετε υπό έλεγχο τη λωρίδα και να θέλετε να αλλάξετε τα στατιστικά σας για ομαδικές μάχες. Αυτοί οι ρούνοι από τον Δρόμο Αποφασιστικότητας σας αφήνουν να επιλέξετε ένα από τα ακόλουθα:

Πέτρινο Δέρμα –

Αποκτήστε 5 Θωράκιση, +2 ανά αντίπαλο ήρωα που βρίσκεται κοντά. Εμβέλεια: 800 μονάδες

Νους Υγιής –

Αποκτήστε 5 Αντίσταση Μαγείας, +2 ανά αντίπαλο ήρωα που βρίσκεται κοντά. Εμβέλεια: 800 μονάδες

Πειθαρχία –

Μετά από 10 λεπτά αποκτάτε 10 Θωράκιση και 10 Αντίσταση Μαγείας, +2 για κάθε αντίπαλο ήρωα που βρίσκεται κοντά. Εμβέλεια: 800 μονάδες

 

Πολυπόθητοι Συνδυασμοί: Ενώ όλοι οι Δρόμοι είναι φτιαγμένοι για να ταιριάζουν σε συγκεκριμένα στυλ παιχνιδιού, κάποιες φορές θα βρείτε συνεργασίες θεμελιώδους ρούνου και άλλων ρούνων εκτός …της πεπατημένης. Να ένα παράδειγμα:

Φόρος του Κατεστραμμένου Βασιλιά –

Κάθε 4 δευτερόλεπτα στη μάχη, η επόμενη επίθεσή σας προκαλεί Ζημιά στους κοντινούς ήρωες και τα μεγάλα τέρατα ίση με το 3% της μέγιστης Ζωής σας και σας θεραπεύει για το [20-75]% αυτού του ποσού, ανάλογα με το επίπεδο. Ήρωες που μάχονται από απόσταση: Μειώνεται στο μισό η Ζημιά και η θεραπεία.

 

Μπορεί να έχετε πάρει τον Θεμελιώδη Ρούνο, Φόρος του Κατεστραμμένου Βασιλιά, ενώ έχετε ως βασικό Δρόμο την Αποφασιστικότητα. Τώρα πρέπει να ενισχύσετε τις επιδράσεις αυτού του Θεμελιώδους Ρούνου. Ο Τρίτος Δρόμος της Έμπνευσης είναι μια πολύ καλή επιλογή:

Ο Τρίτος Δρόμος –

+100 Ζωή (μόνιμα). -10% Ζημιά σε ήρωες μέχρι να συμπληρωθούν 10 λεπτά

 

Ρούνοι που επικεντρώνονται στο build: Εναλλακτικά, υπάρχουν κάποιοι «ουδέτερες» επιλογές Ρούνων που μπορείτε να πάρετε στον δευτερεύοντα δρόμο σας για να ενισχύσετε το build του ήρωά σας ή άλλα στυλ παιχνιδιού, αντί για τον θεμελιώδη ρούνο σας. Δείτε και πάλι τον Δρόμο της Έμπνευσης.

Μπορεί ο συνδυασμός που θέλετε να είναι για τον πιο δημοφιλή μας ήρωα  και για να πάρετε όλα τα αντικείμενα της καρτέλας Μείωσης Χρόνου Επαναφόρτισης. Ναι, και πάλι σας καλύπτουμε για το build 45% Μείωσης Χρόνου Επαναφόρτισης.

Ευστροφία –

+5% Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης. +5% Μέγιστη Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης. +5% Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης Ξορκιών Επικαλεστή. +5% Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης Αντικειμένων. +5% Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης Ρούνων.

 

Ίσως να έχετε στο μυαλό σας αυτήν την πανίσχυρη κορύφωση του αντικειμένου και να θέλετε να την φτάσετε πριν από τους αντιπάλους σας. Ή μπορεί να θέλετε να είστε πιο ευέλικτοι στους χρόνους σας.

Πίστωση καταστήματος –

Μπορείτε να δανείζεστε για να αγοράζετε αντικείμενα. Το ποσό του δανείου σας μπορεί να αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Όριο δανεισμού: 150 + 5/λεπτό. Έξοδα δανεισμού: 50 Χρυσός ανά αντικείμενο.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio