Η Riot θέλει να βάλει Voice Chat στο LoL

Φαίνεται πως η άνοδος του Overwatch και η πτώση του αριθμού των παιχτών που παίζουν League of Legends στην Ασία, έχουν θορυβήσει την Riot Games.

Από την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησε το League of Legends, οι παίχτες ζητούσαν έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μέσα στο παιχνίδι,μιας και το chat δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Η Riot ήταν κάθετη και δήλωνε ότι δεν υπήρχε λόγος να προσθέσει οποιουδήποτε είδους Voice Chat και αντ’αυτού, πρόσθεσε να pings.

pings

 

Η Riot αρνιόταν πεισματικά, να ασχοληθεί με το voice chat και όταν τα επίπεδα του Toxicity έφτασαν στο ζενίθ, θεώρησε πως το /mute θα ήταν μια καλή λύση για την μείωση του Toxicity και του Trolling εντός του παιχνιδιού. (Ωστόσο, όταν κυκλοφόρησε αυτή η εντολή τα αίματα άρχισαν να ανάβουν περισσότερο). Από την άλλη όταν ο Lyte ήταν ακόμη στην Riot (δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν και ιδιαίτερα αποτελεσματικός,στην ρύθμιση του Toxicity να τα λέμε κι αυτά) είχε ερωτηθεί, για ποιο λόγο δεν βάζουν Voice Chat, μεταξύ άλλων είχε απαντήσει ότι επειδή ήθελαν να προστατέψουν τις κοπέλες που έπαιζαν League θεωρούσαν το Voice Chat κακή ιδέα. Ο λόγος ήταν πώς σύμφωνα με έρευνα είχαν δει ότι όπου υπάρχει αυτό το πρόγραμμα, το toxicity απέναντι στις κοπέλες αυξάνεται 300%.

Στο τελευταίο όμως Ask Riot , υπήρξε μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση. Σύμφωνα με την δήλωση αυτή, μιας και το League of Legends, είναι ομαδικό παιχνίδι υπάρχουν πλάνα για να αρχίσει ο σχεδιασμός, ενός προγράμματος για ingame το οποίο θα επιτρέπει στον παίχτη να μιλάει είτε με τους φίλους του, είτε με τους τυχαίους παίχτες που παίζει. Η δημιουργία του προγράμματος, θα ξεκινήσει μόλις τελειώσουν οι εργασίες για το Client Update.

Ποια είναι η γνώμη σας; Χρειάζετε Voice Chat στο League of Legends;

http://www.strawpoll.me/10561754

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr