Η Paris Saint Germain, σταματάει από το League of Legends

Κι ενώ το κοινό του League of Legends, χαίρεται όταν ακούει την είσοδο αθλητικών συλλόγων στο δημοφιλές MOBA, η Riot Games και ειδικότερα το Ευρωπαϊκό της τμήμα, φροντίζει να τους διώχνει.

Σε ένα LCS που ο ανταγωνισμός αυξάνεται και βάσει λογικής, πρέπει η κάθε ομάδα να έχει τους καλύτερους παίχτες και να φροντίζει για αυτούς, το οικονομικό μοντέλο που έχει υιοθετήσει η Riot Games έχει κάνει πολλούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, να προσπαθούν να βγάλουν άκρη με την developer εταιρεία, όσον αφορά τα έσοδα που πρέπει να έχουν. Μάλλον οι υπεύθυνοι του Ευρωπαϊκού τμήματος, θα πρέπει να αλλάξουν τακτική και ίσως να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο από τους Αμερικάνους συναδέλφους τους.

Γι’αυτό τον λόγο, έχουμε ακούσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, ονόματα όπως οι G2, και οι H2k, να ψάχνουν τρόπο για την μεταφορά – είσοδο τους στο NA LCS.

Έτσι λοιπόν πριν λίγα λεπτά, ο οργανισμός της Paris Saint Germain, με μια περιεκτική ανακοίνωση, δήλωσε πως σταματάει την δραστηριότητα του στο League of Legends.

 

Πιο συγκεκριμένα: «Έπειτα από πολλές συζητήσεις με την Riot Games κι όπως βλέπουμε να εξελίσσεται η Ευρωπαϊκή League of Legends σκηνή, αποφασίσαμε να σταματήσουμε για την ώρα την δραστηριότητα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η εμπειρία μας στα Challenger Series, μας έκανε να αναρωτηθούμε σχετικά με την ισορροπία που μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό μας, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Το μοντέλο κέρδους που έχει υιοθετήσει η Riot Games, απέχει πολύ από τα έξοδα που έχει ο εκάστοτε οργανισμός, προκειμένου να έχει ανταγωνιστικούς μισθούς για τους επαγγελματίες παίχτες. Τα έσοδα είναι μικρά σε αντίθεση με το ολοένα αυξανόμενο κοινό που παρακολουθεί το παιχνίδι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Riot Games για την βοήθεια και την υποστήριξη που μας έδωσε. Εμείς θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στα eSports. όπως ήδη σας δείξαμε την προηγούμενη εβδομάδα, με την ανακοίνωση μας σχετικά με την νέα μας ομάδα στο Rocket League.«

 
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio