Η Nvidia δημοσίευσε με βιντεάκι την Titan Xp Collector’s Edition

Η Nvidia συνεχίζει να μας εκπλήσσει με νέες τις κάρτες γραφικών. Σήμερα κυκλοφόρησε ένα βιντεάκι με την νέα Titan Xp Collector’s Edition.

Παρόλο που η Nvidia προσέφερε ένα αρκετά σύντομο βιντεάκι του ενός λεπτού, υπάρχει «ζουμί» σε κάθε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε specs ενώ γενικά φάνηκε κάποια αλλαγή σε αυτά. Ωστόσο, βλέπουμε την Titan Xp Collector’s Edition να έχει ένα κανούριο design πολύ διαφορετικό από το κλασσικό της Nvidia. Φαίνεται, ότι το νέο look είναι πολύ πιο industrial και σαφέστατα με περισσότερες γωνίες. Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο που ανέβασε η Nvidia, δεν έχει καμία σχέση με την γνωστή μέχρι τώρα Titan X.

Και ναι όντως είδατε σωστά. Δεν είναι πλάκα. Και σταμάτα να τρίβεις τα μάτια και κλείσε το στόμα σου.

Το νέο design της Titan Xp Collector’s Edition βασίζεται στο Star Wars. Οι δυo ίδιες, αλλά τόσο διαφορετικές κάρτες, είναι διαθέσιμες σε πράσινο και κόκκινο χρώμα. Η κόκκινη γράφει «Galactic Empire» ενώ η πράσινη «Jedi Order«.

Επιπλέον, φαίνεται ότι η επόμενες σειρές της Nvidia για τις high end κάρτες γραφικών, θα περιλαμβάνει περισσότερο φωτισμό με πράσινο φως. Σαφώς, ο φωτισμός επικεντρώνεται στην εσωτερική ψύκτρα της κάρτας. Η διάταξη των «πτερυγίων» θα εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από ένα μικρό ακρυλικό «παράθυρο».

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο φωτισμός μπορεί να προσαρμοστεί, καθώς σε ένα πλαίσιο του βίντεο υπάρχει μια δεύτερη λαμπερή κόκκινη κάρτα. Αυτό θα μπορούσε να είναι συμβολισμός του αιώνιου αγώνα μεταξύ της Nvidia και της AMD. Η κόκκινη ομάδα όμως δεν παράγει τίποτα που να μοιάζει με αυτό που υπάρχει στο βίντεο. Παράλληλα , η Titan Xp Collector’s Edition θα μπορούσε να είναι το σχέδιο που ίσως δούμε στην επόμενη γενιά καρτών, αρχιτεκτονικής Volta.

Οι προ-πωλήσεις των δύο καρτών θα ξεκινήσουν στις 8/11. Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι οι Jedi Order και Galactic Empire θα δουλεύουν σε SLI, κάτι που δεν ισχύει και τόσο στο Star Wars. Απολαύστε τώρα μερικές φωτογραφίες από τα αριστουργήματα.

 

 

ΠΗΓΗ: Nvidia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio