Η Meizu έσπασε δύο ρεκόρ πωλήσεων ταυτόχρονα το 2016

Το 2016 ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά για την Meizu. Η εταιρία παρουσίασε αρκετά μοντέλα, κατασκεύασε και πούλησε πολλές συσκευές και στήνει μεγάλα σχέδια για το 2017. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η εταιρία ανακοίνωσε σε μια επίσημη εκδήλωση απογραφής ότι πούλησε συνολικά 22 εκατομμύρια συσκευές.

 

gsmarena_002

 

Εκτός από το ρεκόρ πωλήσεων έσπασε και ένα ακόμη τρελό ρεκόρ. Από τις 22 εκατομμύρια συσκευές μόνο οι 2 εκατομμύρια πουλήθηκαν εκτός Κίνας. Μέσα στην κίνα κυκλοφορούν 90% των συσκευών που κατασκευάστηκαν όλο τον χρόνο. Σαφώς και κάνει κάτι σωστά η Meizu για να τα πετύχει όλα αυτά παρ’όλο που οι περισσότερες της συσκευές ανήκουν στο mid-range budget.

 

gsmarena_003

 

Για την επέκτασή της η Meizu δουλεύει σε 7 νέες συσκευές για το 2017 , εκ των οποίων οι 2 θα ενσωματώνουν Snapdragon 625. Τα ρεκόρ της Meizu για το 2016 την έφεραν σε μια από τις βασικές θέσεις στο παιχνίδι της κινέζικης αγοράς. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσπαθήσει να κρατήσει την θέση αυτή.

ΠΗΓΗ: GSMarena

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio