Η KONAMI φέρνει soundtrack γνωστών παιχνιδιών σε βινύλιο

author image από Tolis | News | 0 Comments | 06 Απρ 2016

Η KONAMI, η γνωστή εταιρία παιχνιδιών σε συνεργασία με την εταιρία Mondo, η οποία  εκδίδει διάφορα poster ταινιών, προσπαθεί να φέρει σε ζωή διάφορα soundtrack από παιχνίδια της.

Αρχικά η Mondo είχε κυκλοφορήσει ένα ζευγάρι από posters που απεικόνιζε σκηνές από τα παιχνίδια Castlevania και Silent hill. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Mondo η εταιρία στο μέλλον θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση ένα βινύλιο με το original soundtrack του Castlevania μαζί με ένα συλλεκτικό αγαλματίδιο.

Περισσότερα βινύλια με τα soundtrack των παιχνιδιών Castlevania 2: Simon’s Quest, Castlevania 3: Dracula’s Curse, Super Castlevania 4 είναι ήδη σε επεξεργασία όπως και soundtrack από μερικά παιχνίδια του Silent hill και του Contra.

Παρακάτω θα δείτε τις αφίσες  των εξώφυλλων σχεδιασμένα από τους καλλιτέχνες Becky Cloonan και Sam Wolfe τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Comiccon στο Seattle.

Οι αφίσες του Silent hill φτάνουν τα 200 κομμάτια ενώ οι αφίσες του Castlevania τα 300. Το μέγεθος των αφισών θα είναι 18 με 24 ίντσες.

Περισσότερα στην φετινή Comic-con στο San Diego τον Ιούλιο.

 

Screenshot_11

Screenshot_12

 

 

ΠΗΓΗ:KOTAKU.COM

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio