Η Izanami είναι η νέα θεότητα που έρχεται στο Smite!

author image από Kohar | MOBA | 0 Comments | 25 Αυγ 2016

Η Izanami έρχεται στο Smite με το Patch 3.16 και θα είναι η νέα Hunter θεότητα του παιχνιδιού.

Τα basic attacks της Izanami θα λειτουργούν σαν μπούμερανγκ, καθώς θα πετάει τα δυο sickles της σε μια ευθεία γραμμή και θα επιστρέφουν σε αυτήν προκαλώντας damage δυο φορές αν πετύχουν αντιπάλους και όταν φεύγουν αλλά και όταν επιστρέφουν σε αυτήν.

Αυτό το mechanic είναι κάτι καινούργιο για το παιχνίδι και για αυτόν τον λόγο το damage scaling στο basic attack της Izanami είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες θεότητες.

Επίσης, τα on hit effects θα ενεργοποιούνται μόνο στον πρώτο στόχο που θα χτυπήσει και το lifesteal είναι μειωμένο κατά 33% για κάθε αντίπαλο που χτυπάει με τα basic attacks της.

 

Ας δούμε τις ικανότητές της:

 

Izanami

Passive – Death Draws Nigh

Όσο πιο κοντά είναι η Izanami στον θάνατό της, τόσο πιο δυνατή γίνεται. +4% Physical Penetration για κάθε 15% του Health που της λείπει και αυξάνεται έως 20%.

Sickle Storm

Για 6 δευτερόλεπτα, η Izanami πετάει τα kama sickles της γρηγορότερα και με περισσότερο μένος. Όσο είναι ενεργό το Sickle Storm, τα sickles δεν επιστρέφουν, όμως κάνουν 100% του Basic Attack damage της συν το επιπρόσθετο bonus damage που έχει. Μπορεί να απενεργοποιήσει την ικανότητα για να επιστρέψει στα κανονικά της Basic Attacks.

Spectral Projection

Η Izanami καλεί μια δαιμονική όψη του εαυτού της η οποία χτυπάει τους αντιπάλους της, προκαλώντας damage και κάνοντας Slow σε όλους τους αντιπάλους που βρίσκονται σε μια ευθεία. Αν κάποια αντίπαλη θεότητα πεθάνει ενώ είναι slowed από το Spectral Projection, τότε τα μελλοντικά slow θα είναι 6% περισσότερο για κάθε kill, με μέγιστο το 30%.

Fade Away

Η Izanami κατεβαίνει στον υπόκοσμο και γίνεται Stealthed, πριν κάνει leap από την τωρινή της τοποθεσία. Αν χρησιμοποιήσει κάποια ικανότητα ή basic attack τότε σπάει το Stealth της.

Dark Portal

Η Izanami κάνει summon ένα dark portal το οποίο κάνει Damage και Silence σε όλους τους αντιπάλους που βρίσκονται μέσα στο range του.

 

Ολόκληρα τα patch notes μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

 

Kohar over and out!

Source: Smite

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio