Η Hulu ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε έναν live-action Hitman

Ο Hitman παίρνει ένα live-action adaptation, αυτή τη φορά με τη μορφή τηλεοπτικής σειράς για την Hulu. Το Deadline αναφέρει ότι η Fox 21 και η Hulu αναπτύσουν μια νέα σειρά βασισμένη στον δολοφόνο, με τον δημιουργό του John Wick, Derek Kolstad να είναι στο τιμόνι.

Ο Kolstad έγραψε το πρωτότυπο John Wick και τη φετινή του συνέχεια.

Γράφει επίσης το σενάριο για τον John Wick: Κεφάλαιο 3, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2019. Σύμφωνα με το Deadline, ο Kolstad θα γράψει το pilot της σειράς και θα ηγηθεί της συνέχειας.

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις προγραμματισμένες σειρές, αν και η Deadline αναφέρει ότι ο Hitman θα «προσεγγίσει τη μυθολογία του πολυαναμενόμενου βιντεοπαιχνιδιού». Το franchise έχει προσαρμοστεί σε δύο μεγάλες ταινίες: το Hitman του 2007, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Timothy Olyphant Agent 47, και Hitman του 2015: Παράγοντας 47, στον οποίο έπαιξε ο Rupert Friend.

Παρεμπιπτόντως, το Deadline αναφέρει ότι υπάρχουν επί του παρόντος δύο παιχνίδια σε εξέλιξη. Η Io Interactive έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι εργάζεται για ένα νέο παιχνίδι Hitman, αλλά πρόσφατα δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει να αρχίσει να μιλάει για αυτό πριν το 2018.

 

ΠΗΓΗ: Deadline.com

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio