Η Google πατεντάρει το Smart Drag-n-Drop για το Android

Η Google έχει καταθέσει και έχει πάρει ένα ενδιαφέρον δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που θα μπορούσε να αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα τηλέφωνά μας και να τα κάνουμε πολύ πιο έξυπνα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει ένα νέο, δυναμικό dragndrop μεταξύ εφαρμογών στο Android. Θα μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο όπως μια φωτογραφία ή ένα όνομα εστιατορίου και να το «ρίξετε» σε μια σχετική εφαρμογή. Αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα αυτό το περιεχόμενο – όπως έναν επεξεργαστή φωτογραφιών, μια εφαρμογή μηνυμάτων ή τους Χάρτες Google.

 

gsmarena_001

 

Το τηλέφωνό σας θα γνωρίζει ποια εφαρμογή σχετίζεται με το περιεχόμενο που μεταφέρετε μέσω της μηχανικής μάθησης.

Έτσι, αν σύρετε το όνομα ενός εστιατορίου, το τηλέφωνό σας θα είναι σε θέση να το αναγνωρίσει. Παράλληλα θα μπορεί να σας προσφέρει την δυνατότητα να κλείσει ένα τραπέζι μέσω μίας εφαρμογής κρατήσεων. Ακόμα θα μπορεί να σας πλοηγήσει σε αυτό μέσω των Χαρτών Google.

Σήμερα, τα smartphones σας προσφέρουν έναν έτοιμο κατάλογο εφαρμογών για κοινή χρήση και θα σας δώσουν ακόμα και συστάσεις για το περιεχόμενο φωτογραφιών. Ωστόσο, η Google θα προσπαθήσει να φέρει ένα νέο επίπεδο στα smartphones. Αυτό ίσως το καταφέρει κάνοντας το τηλέφωνό σας να καταλάβει τι προσπαθείτε να μοιραστείτε και να μάθετε ποιες εφαρμογές θα λειτουργούν για αυτόν τον τύπο περιεχομένου.

ΠΗΓΗ: GSMarena

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio