Η Golden State Warriors, εξαγόρασε την Team Liquid

Εχτές ο οργανισμός Team Liquid, ανακοίνωσε την εξαγορά του ελέγχου των ομάδων τους από την εταιρεία Golden State Warriors.

Πρόκειται για μία επενδυτική, της οποίας συνιδιοκτήτες είναι οι Peter Guber και Ted Leonsis, ενώ συνεργάζεται με τον θρύλο του NBA Magic Johnson, και τον συνιδρυτή του AOL Steve Case.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Team Liquid

O Steve Arhancet και ο Victor Goossens, θα συνεχίσουν να είναι Co-CEO στον οργανισμό και πλέον θα έχουν και τον ρόλο του Director για την ομάδα. Από την άλλη ο Guber και ο Ted Leonsis, θα έχουν τον ρόλο του Co-Executive Chairmen.

Ο Guber, -στον οποίο ανήκουν και οι ομάδες, Los Angeles Dodgers και Los Angeles FC– δήλωσε πως οι γνώσεις και τα χρόνια εμπειρίας του είναι το κλειδί για την μελλοντική επιτυχία των Liquid.

Από την άλλη ο Leonsis, -ιδρυτής του Monumental Sports & Entertainment, και ιδιοκτήτης των Washington Capitals και Washington Wizards– είπε πως οι Liquid, έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες για το κοινό, σε Παγκόσμιο επίπεδο.

team liquid

Team Liquid, είναι ένας eSport οργανισμός, που έχει ομάδες στα παιχνίδια:League of Legends, Dota 2, Hearthstone, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch και Heroes of the Storm. Η ανακοίνωση τους έρχεται σε συνέχεια της είδησης, πως οι Philadelphia 76ers εξαγόρασαν τους Dignitas και τους Apex. Σίγουρα στην Αμερική, βλέπουν το μέλλον που έχουν τα eSports και αυτού του είδους οι επενδύσεις, μόνο καλό και σταθερότητα έχουν να προσφέρουν στον χώρο.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση των Liquid εδώ

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio