Το ESL ανακοίνωσε την αναστολή κανόνα για το IEM Katowice 2018

author image από Strudel | FPS | 0 Comments | 12 Φεβ 2018

Το IEM Katowice είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς. Η επαγγελματική σκηνή του Counter Strike: Global Offensive είναι σε εγρήγορση με τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο να είναι πάντα παρούσες. Εντούτοις, προκύπτουν και ζητήματα, όπως όταν μια ομάδα κάνει μεταγραφικές κινήσεις πριν από την εκδήλωση.

Οι κανόνες αναφέρουν ότι οι παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε διαγωνισμούς ESL pro gaming τις τελευταίες 120 ημέρες, δεν επιτρέπεται να παίζουν με μια νέα ομάδα στο IEM. Αυτός ο κανόνας θα εμπόδιζε τους Virtus.pro, Team Liquid και Renegades να ανταγωνιστούν με τους νέους παίκτες τους. Ωστόσο, το ESL ανακοίνωσε την αναστολή του εν λόγω κανόνα για το IEM Katowice 2018 στην ιστοσελίδα Intel Extreme Masters σήμερα.

 

Αυτές οι τρεις ομάδες μπορούν τώρα να παίξουν με τις νέες αποκτήσεις στο ρόστερ τους. Το σκεπτικό της ESL ήταν ότι «στην παρούσα φάση, ο κανόνας περιορίζει σοβαρά τις ομάδες σε αλλαγές του ρόστερ. Οι ομάδες πρέπει να είναι σε θέση να αλλάξουν παίκτες στο χρονικό πλαίσιο μεταξύ ενός προκριματικού αγώνα και του κύριου διαγωνισμού«. Έτσι, οι fans των ομάδων αυτών θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα τους εν δράση. Θα δείξει εάν οι παίκτες όπως ο «TaZ«, που μόλις εντάχθηκε στου Virtus.pro, είναι έτοιμοι να αποδώσουν πλήρως.

Ωστόσο υπήρξαν αναφορές ότι μετά την λήξη του IEM Katowice, οι κανόνες θα υποστούν επεξεργασία. Σκοπός θα είναι να επιτευχθεί μια σειρά κανόνων που θα είναι πιο ευέλικτη. Θα επιτρέπει αλλαγές και μεταγραφές στο ρόστερ διαφόρων ομάδων που συμμετέχουν στην διοργάνωση.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio