Η Eidos Montreal θα ασχοληθεί με το online gaming

Η ομάδα ανάπτυξης του Deus Ex: Mankind Divided, Eidos Montreal, σύμφωνα με ανακοίνωση της, αναμένεται να επικεντρωθεί στο online gaming. Ο επικεφαλής του studio, David Anfossi δήλωσε πως «θα δωθεί μεγαλύτερη έμφαση στο online κομμάτι τον τίτλων μας από δω και πέρα» , καθώς αλλάζουν οι στόχοι της Eidos Montreal. Το studio έχει ήδη αρχίσει να προσλαμβάνει προσωπικό κυρίως στον τομέα του multiplayer programming, αφού θα πρέπει να γίνει αναδόμηση της DAWN engine, η οποία ανήκει στην Eidos Montreal, για να μπορέσει να υποστηρίξει σωστά online games.

Πρακτικά αυτό σημαίνει οτι η σειρά Deus Ex, δεν θα έχει κάποιο sequel σύντομα, αν και η Square Enix, στην οποία ανήκει η Eidos Montreal, παλαιότερα είχε δηλώσει πως το Deus Ex: Mankind Divided δεν θα ειναι το τελευταίο game της σειράς Deus Ex. Αν και θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως ίσως δούμε κάποιο νέο Deus Ex με multiplayer περιεχόμενο, κάτι τέτοιο φαντάζει μάλλον απίθανο αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις στελεχών της Eidos Montreal όσο και της Square Enix » η σειρά Deus Ex δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες τους».

Πολύ πιθανό λοιπόν η ανακοίνωση της Eidos Montreal να συνδέεται με μια συνεργασία της με την Crystal Dynamics για ένα game στον κόσμο των Avengers της Marvel, το οποίο λογικά θα είναι online,  ενώ ίσως δούμε και κάποιο νέο IP που δεν περιμένουμε. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται πως η μέτρια εικόνα που παρουσίασε το Deus Ex:Mankind Divided ίσως έστρεψε την Eidos Montreal σε αυτήν την απόφαση.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio