Η David Production αναλαμβάνει το Monster Hunter Stories

 

 

O πρόεδρος της Fuji TV, Chihiro Kameyama δήλωσε σε μια συνέντευξη ότι η David Production (Jojo, Book Of Bantorra, Hyperdimension Neptunia) θα αναλάβει το animation για την επερχόμενη σειρά: Monster Hunter Stories.

Επιπλέον, ο Chihiro ανέφερε ότι η David Production έχει γίνει κάτι σαν το anime τμήμα του Fuji TV και σχεδιάζουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Το Monster Hunter Stories είναι το πρώτο anime που είναι βασισμένο στο Monster Hunter game franchise της Capcom και είναι εμπνευσμένο από το επερχόμενο RPG Nitendo game με τον ίδιο τίτλο. Το παιχνίδι εξερευνεί τον κόσμο των »monster riders», οι οποίοι διαφέρουν από τους κυνηγούς τεράτων αφού αναπτύσσουν βαθιές σχέσεις με τα τέρατα. Ο πρωταγωνιστής διαθέτει ένα »Kizuna Ishi» (λίθος σύνδεσης) που μπορεί να ξυπνήσει τις κρυφές δυνάμεις των τεράτων και να εμβαθύνει τις σχέσεις του χρήστη μαζί τους. Η ιστορία αρχίζει σε ένα χωριό από monster riders, αλλά ύστερα αρχίζει η περιπέτεια του και εισέρχεται στην κοινότητα των κυνηγών, οπού εκεί πρέπει να μάθει να ζει μαζί τους αφού έχουν διαφορετικές αντιλήψεις για τα τέρατα.

Πηγή: AnimeNewsNetwork

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio