Η CLG «κόβει» την ομάδα αντρών του CS:GO

Η Counter Logic Gaming αποσύρεται από το CS:GO

 

Ο οργανισμός των Counter Logic Gaming, αποσύρει εξ’ολοκλήρου από το Counter-Strike Global Offensive την ομάδα αντρών του, αλλά κρατάει την γυναικεία.

 

counter logic gaming

 

Η αλλαγή αυτή θα εκτελεστεί άμεσα. Λέγεται πως είναι αποτέλεσμα οικονομικών δεινών στον τομέα του CS:GO. Είναι ασαφές γιατί ισχύει μόνο για την αντρική ομάδα, εφόσον ο λόγος είναι οικονομικός.

Ήδη εντός εβδομάδας μάθαμε πως ο Pujan «FNS» Mehta, γνωστός ως αρχηγός της ομάδας, επέλεξε να την εγκαταλείψει. Ο λόγος είναι μια διαφωνία που προέκυψε με άλλα άτομα στην οργάνωση.  Εκτός της αναχώρησης του Pujan «FNS» Mehta, αναμένεται επίσης ο Ricky «Rickeh» Mulholland να μην επιστρέψει να παίξει με τους πρώην συμπάικτες του στην CLG.

Οι παίκτες θα παραμείνουν στο συμβόλαιο έως ότου πουληθούν τα δικαιώματα τους σε άλλο οργανισμό ή ώσπου να λήξουν. Σύμφωνα με πηγή, ελπίζουν να έχουν την δυνατότητα να παίξουν ξανά μαζί κάτω από το όνομα άλλης οργάνωσης.

Η ομάδα CLG έχασε για λίγο τα προκριματικά για τους τελικούς της έκτης ESL σεζόν αυτόν τον μήνα. Και φαίνεται πως αυτό συντέλεσε στην τελική απόφαση του οργανισμού.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Call her Marie. Είναι 20 χρονών, ασχολείται με παιχνίδια κυρίως on Steam, λατρεύει το Stardew Valley. Είναι από τους ενοχλητικούς που βλέπουν ζώο και κάνουν σαν να είναι η πρώτη φορά που βλέπουν ένα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio