Η British Telecom μηνύει την Valve

author image από Tolis | News | 0 Comments | 01 Σεπ 2016

Η British Telecommunications μηνύει την Valve για παραβίαση δικαιωμάτων  στην πλατφόρμα Steam των προγραμματιστών. Η Telecommunications λέει για τον χώρο third party παιχνιδιών αλλά και για το »Broadcasting Chat» και τα messaging features σύμφωνα με τα έγγραφα που παρέχονται από το ESPN

η British Telecommunications φέρνει αυτή την ενέργεια για να ανακτήσει τη δίκαιη αποζημίωση που οφείλεται για παρελθόν παραβίαση της Valve, και για να σταματήσει την Valve να συνεχίσει να επωφελείται  από τις πατενταρισμένες εφευρέσεις στο μέλλον χωρίς άδεια ή αποζημίωση από την BT, »το έγγραφο λέει». Τέσσερις πατέντες αναφέρονται  στην κατάθεση Steam Library της Valve, το Steam Chat, Steam Messaging, και Steam Broadcasting.

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών έχει προσπαθήσει να επιλύσει την κατάσταση με τη Valve, λέγοντας ότι η Valve, ωστόσο, «συνέχισε να παραβιάζει εσκεμμένα και επιπόλαια.»

Η ESPN αναφέρει ότι screenshots του Counter-Strike:Global Offensive μεταξύ άλλων παιχνιδιών, είναι αναφερόμενες στην καταγγελία από την British Telecom. Η κατάθεση φαίνεται να είναι άσχετη με τη συνεχιζόμενη διαμάχη σχετικά με την Valve και των Third Party Gambling Websites.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio