Η Bandai Namco δουλεύει πάνω σε νέο παιχνίδι Naruto

author image από Rukia | News | 0 Comments | 06 Απρ 2017

Το νέο παιχνίδι στο Naruto franchise θα έχει τίτλο Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Το φετινό 19ο τεύχος του Weekly Shonen Jump αποκάλυψε πως η Bandai Namco Entertainment δουλεύει πάνω σε ένα νέο παιχνίδι για το Naruto franchise με τίτλο Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Εκτός από τον καινούργιο τίτλο, πρόκειται να κυκλοφορήσει Narutimate Storm Trilogy για το PlayStation 4.

Το περιοδικό περιγράφει το Naruto to Boruto: Shinobi Striker ως ένα «acrobatic ninja battle» game για PlayStation 4. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και online mode, όπου τέσσερις παίκτες θα παίζουν εναντίον άλλων τεσσάρων παικτών. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί.

 

Narutimate Storm Trilogy

Το Narutimate Storm Trilogy από την άλλη, θα περιλαμβάνει τα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς Ultimate Ninja Storm (Narutimate Storm στην Ιαπωνία). Το bundle πρόκειται να κυκλοφορήσει την 27η Ιουλίου και θα κοστίζει 6,800 γιεν (περίπου 61 δολάρια). Η πρώτη έκδοση θα περιλαμβάνει ένα πόστερ και έναν κωδικό με πρόσβαση στο Boruto anime που προβλήθηκε στο περσινό Jump Special Anime Festa event στην Ιαπωνία.

 

Πηγή: Anime News Network

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio