Η Aniplex ανακοινώνει νέο anime με τίτλο Project Altair

 

Ένα νέο site δημιουργήθηκε από την Aniplex για την ανακοίνωση του anime Project Altair. Η ανακοίνωση στο βίντεο του site μας πληροφορεί ότι ο Kazuhiro Furuhashi (Getbackers, Rurouni Kenshin, Mobile Suit Gundam UC) σκηνοθετεί το project στο στούντιο MAPPA (Kids on the Slope, Yuri!!! on Ice, In This Corner of the World).

 

 

Επιπλέον, το επίσημο site διαθέτει αντίστροφη μέτρηση η οποία τελειώνει σε εννέα ημέρες.

 

projectaltairsitecountdown

 

Ούτε το site αλλά ούτε και ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter ξεκαθαρίζουν αν πρόκειται για adaptation του172104l manga ή για κάποια άλλη δουλειά. Ωστόσο, τα visual και ο τίτλος δείχνουν ότι ίσως πρόκειται για adaptation του historical fantasy manga Shokoku no Altair της Kotono Kato.

 

 

Σύνοψη

Η ιστορία εστιάζει στον Mahmut, ένα νεαρό μέλος του συμβουλίου της Τουρκικής Στρατοκρατίας, ο οποίος φέρει τον πολιτικό και στρατιωτικό τίτλο του Πασά. Ο συνδυασμός πολεμοκάπηλων και ειρηνιστών που έχει το συμβούλιο το χωρίζουν. Η απειλή του πολέμου και ο κίνδυνος από την εμπόλεμη Αυτοκρατορία βάζουν την ασφάλεια της Τουρκίας σε ρίσκο. Ο νεότερος στρατιωτικός ηγέτης της χώρας, ο Mahmut, πρέπει να διατηρήσει την ειρήνη. Όμως με τόσα πολλά να διακυβεύονται, μια μεγάλη ιστορία εχθρών και συμμάχων εκθέτει τον νεαρό άντρα βαθιά μέσα σε έναν πολιτικό κόσμο που ελπίζει να κρατήσει υπό έλεγχο. Το ταξίδι του Πασά δεν είναι εύκολο και ο πόλεμος μπορεί να επικρατήσει, παρά τις προσπάθειές του.

 

Το manga άρχισε να κυκλοφορεί από τον Ιούλιο του 2007 και είναι ongoing.

 

Πηγή: Anime News Network

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για League of Legends, video games και animanga. Αγαπημένα της video game series είναι τα Assassin's Creed και Tomb Raider, και αγαπημένο της anime το Bleach.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio