Η Τencent πάει το PUBG στην Κίνα, με κάποιες αλλαγές

Τι κι αν η κυβέρνηση της Κίνας, απαγόρευσε την κυκλοφορία του Playerunknown’s Battleground, στην χώρα. Η Tencent Holdings Ltd, κατάφερε να κλείσει μία δυνατή συμφωνία και να φέρει τον πολυαγαπημένο τίτλο στην Κίνα.

 

Όπως είχε γίνει γνωστό τον προηγούμενο μόλις μήνα, η Κίνα απαγόρευσε την κυκλοφορία του PUBG στην χώρα, λόγω της βίας που περιέχει και επειδή όπως ανέφεραν είναι αντίθετο με τις πολιτικές αξίες της χώρας.

Η Tencent δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Ο οικονομικός κολοσσός, γνωστός για τις επενδύσεις που κάνει στον τομέα του gaming και των esports (έχει εξαγοράσει εταιρείες όπως η Riot Games), ανακοίνωσε πως εξασφάλισε τα δικαιώματα του παιχνιδιού:

«Αποκτήσαμε τα αποκλειστικά δικαιώματα του παιχνιδιού για την αγορά της Κίνας. Πρόκειται να κάνουμε κάποιες επεμβάσεις στο παιχνίδι, προκειμένου να πάρει την έγκριση από την κυβέρνηση και να μπορέσει να κυκλοφορήσει χωρίς να παραβιάζει την νομοθεσία.»

Με την κίνηση αυτή, η Tencent πρόκειται να «χτυπήσει» αντίστοιχα survival games, τα οποία κυκλοφορούν από την NetEase και δεν είναι άλλα από το Terminator 2 και το Wilderness. Τα παιχνίδια αυτά, είναι Νο 1 και Νο 3 αντίστοιχα στην κατηγορία most downloaded free mobile games της Κίνας.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio