Η πρώτη διαφήμιση της Samsung για το Galaxy S8

Το Samsung Galaxy S8 και S8+ είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε αρκετές χώρες. Μια-δυο εβδομάδες απομένουν μέχρι να κυκλοφορήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο, εν τω μεταξύ, η Samsung είναι απασχολημένη σε μεγάλο βαθμό με την προώθηση της νέας ναυαρχίδας. Έχει ακουστεί ότι έχουν επενδυθεί περίπου 10$ δις στην διαφήμιση ως τώρα. Σήμερα αποκαλύφθηκε η πρώτη διαφήμιση για το Galaxy S8.

Η διαφήμιση δεν είναι για τα specs και πραγματικά δεν λέει και πολλά για το τι μπορεί να κάνει το Galaxy S8 για εσάς. Αντ’ αυτού, εστιάζει σε αυτό που κάνει εντύπωση με την πρώτη ματιά στο S8. Κυρίως αναφέρεται στην διπλής καμπύλης Infinity οθόνη του και τα σχεδόν ανύπαρκτα bezels.

Φυσικά, η Apple φαίνεται να ετοιμάζει τη δική της σχεδόν bezelless έκδοση του iPhone. Ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να συμβεί πριν από τον Σεπτέμβριο.

Δείτε εδώ το επίσιμο βιντεάκι της Samsung:

 

 

ΠΗΓΗ: PhoneArena

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio