Η πρόταση της Razer για τις ηλεκτρονικές πληρωμές της Σιγκαπούρης

Η Razer δημοσίευσε σήμερα την πρότασή της για το epayment σύστημα για την Σιγκαπούρη – όπως δήλωσε ο CEO Min-Liang Tan στον πρωθυπουργό Lee Hsien Loong.

 

 

Η πρόταση για το πώς σχεδιάζει να βοηθήσει η Razer είναι διπλή:

 

  • Υπηρεσίες παροχής συμβουλών και το feedback σχετικά με το Common Epayment Framework  (CEF), μία πρωτοβουλία της Monetary Authority of Singapore (MAS) για ένα ανοικτό και διαλειτουργικό σύστημα πληρωμών που μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες υπάρχουσες μεθόδους πληρωμής.
  • Η ανάπτυξη και η υποστήριξη ενός συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών “by Singaporeans, for Singaporeans.” Αυτή θα είναι είτε μια υπάρχουσα λύση, όπως η Alipay, είτε ένα προϊόν κατά παραγγελία που κατασκευάστηκε από την Razer και θα έχει το όνομα Razerpay.

 

Το  Razerpay θα στοχεύει στους «τελικούς χρήστες, τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις στη Σιγκαπούρη για να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών, υπηρεσιών χωρίς μετρητά για την αποδοχή ψηφιακών συναλλαγών.» Η Razer σκοπεύει να διαθέσει 7.4 εκατομμύρια δολάρια ως χρηματοδότηση στο έργο και να την στελεχώσει με εμπειρογνώμονες της Σιγκαπούρης που θα την αναπτύξουν. Η πρόταση περιλαμβάνει ανοικτές θέσεις εργασίας για μηχανικούς, επιχειρηματίες, εμπειρογνώμονες υπηρεσιών πληρωμών και νομικούς.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το προϊόν της μπορεί να αντικατασταθεί στη Σιγκαπούρη – αν εμφανιστεί μια άλλη λύση που υιοθετείται μαζικά από τους πολίτες και συμμορφώνεται με το CEF, η εταιρεία θα σταματήσει να επικεντρώνεται στη Razerpay και αντ ‘αυτού να εκτρέψει τους πόρους της για να στηρίξει τη λύση αυτή μέσω μιας συμβουλευτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

Αναμένει να εγγραφούν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ewallets από τον Οκτώβριο του 2017 έως τον Μάιο του 2019.

Η αμερικανική εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει ότι θα χρηματοδοτήσει και θα λειτουργήσει το Razerpay υπό το ανοικτό πλαίσιο που απαιτείται και διαχειρίζεται από το MAS και όχι ως κλειστό, ιδιόκτητο προϊόν για δικό της κέρδος.

 

ΠΗΓΗ: Techinasia

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio