Η πρόταση της Biostar για την GTX950

 

 

Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που δεν χρειάζονται τις καλύτερες κάρτες γραφικών που υπάρχουν στην αγορά. Τους αρκεί μία αξιοπρεπή κάρτα η οποία θα παίζει τα παιχνίδια και θα τους βοηθάει σε άλλες δουλειές αξιοπρεπώς. Μία από αυτές είναι και η πρόταση της Biostar για την GTX950 της Nvidia.

 

Biostar GTX950

 

Παρόλο που η κάρτα δεν είναι μία high-end πρόταση, υποστηρίζει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως DirectX 12, PhysX και DSR. Στα νούμερα τώρα, η κάρτα έχει ταχύτητα ρολογιού 1026MHz ενώ με το boost μπορεί να φτάσει και τα 1190MHz, διαθέτει 768 cuda cores και έρχεται με 2GB GDDR5 μνήμης που τρέχει στα 6610MHz.

Στα της συνδεσμολογίας έχουμε 2 DVI θύρες, μία HDMI και μία Display Port, με την μέγιστη υποστηριζόμενη ανάλυση να φτάνει τα 5120 x 3200 pixels. Άγνωστη προς το παρόν είναι η τιμή της κάρτας

ΠΗΓΉ: Eteknix

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio